Ontspannen | Behandeling Amersfoorts Badhuis

Ontspannen | Behandeling Amersfoorts Badhuis
Afgelopen week heb ik heb ik het Amersfoorts Badhuis bezocht voor een behandeling. Deze behandeling heb ik via Treatwell aangeboden gekregen. 
Ik heb lang nagedacht wat ik wilde, en uiteindelijk leek dit mij de beste keus. Achteraf heb ik hier ook helemaal geen spijt van, het was een fijne ervaring. 
Relax take it easy
De maand juni staat voor mij in het teken van veel deadlines, tentamens, het afronden van mijn stage én het event waar ik mijn hele stage periode naar toe heb gewerkt. Dit zorgt ervoor dat ik het erg druk heb. Ik wil altijd alles goed doen. Mijn tentamens halen, mijn blog bijhouden en ook een beetje ontspannen. Zonder ontspanning houd ik het anders niet vol. Zoals je begrijpt pakte ik dit aanbod met twee handen aan. 
Ik bezocht het Amersfoorts Badhuis in de Oliesteeg. Ik koos voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Deze handeling duurde ruim één uur. Tijdens deze behandeling werd mijn gezicht goed gereinigd, mijn wenkbrauwen werden geëpileerd met touw(!?). Het klinkt veel enger, dan dat het is. 😉 Ook kreeg ik een maskertje op, en een kleine massage. Nadat ik mijn behandeling erop zat, voelde ik mij helemaal zen. Dat betekent dat mijn missie is geslaagd! Ik heb kunnen ontspannen, zodat ik vervolgens weer fris en fruitig aan de slag kon voor al mijn deadlines!

Het zag er binnen ook prachtig uit. Het was er lekker aangenaam warm en het was sfeervol ingericht. Zeker een aanrader!

Bezoeken jullie wel eens een badhuis?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Svenja says:

  Wauw, wat ziet het er daar onwijs gezellig en knus uit <3 Prachtige salon. En een gezichtsbehandeling is natuurlijk altijd fijn!

 2. aspasiablog says:

  Wat een mooie inrichting. Van zoveel moois ben je toch gewoon direct ontspannen al bij het binnenstappen!
  Leuke ervaring, lijkt me.

 3. Sophie says:

  Het ziet er prachtig uit, lekker knus en gezellig! Dat was vast een fijne behandeling!

 4. Alexa Op 't Land says:

  ziet er goed uit, ken dit in amersfoort helemaal niet maar lijkt me heerlijk! fijne review en fijn dat je erna helemaal zen was zeker met je tentamens & deadlines!

 5. Michelle Kaiser says:

  Ziet er gezellig uit daar binnen. Alleen daarvan ga je al lekker ontspannen. Dus geen wonder dat je weer helemaal zen was.

 6. Claudia vB says:

  Wauw, wat is dat geweldig ingericht! Zou daarom alleen al er naartoe willen!
  Je hebt echt een leuke lifestyle blog! Neem je ook een kijkje op die van mij?
  Ik ben ook te volgen via bloglovin

  xx
  http://allthatmatters.tk

 7. Annelie says:

  Ziet er heerlijk relaxed uit daar! In Turkije zijn mijn wenkbrauwen ook eens geëpileerd met touw, in het begin deed het wel pijn maar gaf wel een mooi effect. Lijkt me een heerlijke gezichtsbehandeling die je hebt gehad 🙂

 8. Keys of Anouk says:

  Ah, wat fijn dat je hier lekker kon relaxen! Ziet er ook erg sfeervol uit 🙂 xo

Comments are closed.