Ontspannen | Behandeling Amersfoorts Badhuis

Ontspannen | Behandeling Amersfoorts Badhuis
Afgelopen week heb ik heb ik het Amersfoorts Badhuis bezocht voor een behandeling. Deze behandeling heb ik via Treatwell aangeboden gekregen. 
Ik heb lang nagedacht wat ik wilde, en uiteindelijk leek dit mij de beste keus. Achteraf heb ik hier ook helemaal geen spijt van, het was een fijne ervaring. 
Relax take it easy
De maand juni staat voor mij in het teken van veel deadlines, tentamens, het afronden van mijn stage én het event waar ik mijn hele stage periode naar toe heb gewerkt. Dit zorgt ervoor dat ik het erg druk heb. Ik wil altijd alles goed doen. Mijn tentamens halen, mijn blog bijhouden en ook een beetje ontspannen. Zonder ontspanning houd ik het anders niet vol. Zoals je begrijpt pakte ik dit aanbod met twee handen aan. 
Ik bezocht het Amersfoorts Badhuis in de Oliesteeg. Ik koos voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Deze handeling duurde ruim één uur. Tijdens deze behandeling werd mijn gezicht goed gereinigd, mijn wenkbrauwen werden geëpileerd met touw(!?). Het klinkt veel enger, dan dat het is. 😉 Ook kreeg ik een maskertje op, en een kleine massage. Nadat ik mijn behandeling erop zat, voelde ik mij helemaal zen. Dat betekent dat mijn missie is geslaagd! Ik heb kunnen ontspannen, zodat ik vervolgens weer fris en fruitig aan de slag kon voor al mijn deadlines!

Het zag er binnen ook prachtig uit. Het was er lekker aangenaam warm en het was sfeervol ingericht. Zeker een aanrader!

Bezoeken jullie wel eens een badhuis?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

12 comments

 1. Svenja says:

  Wauw, wat ziet het er daar onwijs gezellig en knus uit <3 Prachtige salon. En een gezichtsbehandeling is natuurlijk altijd fijn!

 2. Alexa Op 't Land says:

  ziet er goed uit, ken dit in amersfoort helemaal niet maar lijkt me heerlijk! fijne review en fijn dat je erna helemaal zen was zeker met je tentamens & deadlines!

 3. Michelle Kaiser says:

  Ziet er gezellig uit daar binnen. Alleen daarvan ga je al lekker ontspannen. Dus geen wonder dat je weer helemaal zen was.

 4. Annelie says:

  Ziet er heerlijk relaxed uit daar! In Turkije zijn mijn wenkbrauwen ook eens geëpileerd met touw, in het begin deed het wel pijn maar gaf wel een mooi effect. Lijkt me een heerlijke gezichtsbehandeling die je hebt gehad 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.