WIN | Twee kaarten voor het Holland Zomer Festival

WIN | Twee kaarten voor het Holland Zomer Festival

Ik heb weer een hele leuke win actie voor jullie, want ik mag namelijk een van jullie blij maken met twee kaartjes voor het Holland Zomer Festival van 26 juni tot en met 29 juni in de Ahoy in Rotterdam.

Holland Zomer Festival
‘Dit jaar wordt voor het eerst het Holland Zomer Festival georganiseerd. Dit festival is een totaal festival voor het hele gezin en wordt zowel binnen als buiten Ahoy gehouden. Met mooi weer genieten van de terrassen, attracties en proeverijen buiten Ahoy. Bij regen, geen probleem. Geniet van een zomerse fair met allerlei stands en steigerhouten sfeerkramen op allerlei gebied zoals: Fashion, beauty, lifestyle, delicatessen, gezondheid en vakanties. Daarnaast zijn er heel veel workshops zoals: Italiaans koken en bier proeverijen (juist leuk voor mannen), creatieve en culinaire workshops. Ook is er een heus kleurentheater. Daarnaast is er een uitgebreid entertainment programma van modeshows en diverse Nederlandse artiesten zoals Mariska van  Kolck en Dries Roelvink’.

Wat moet je doen om kans te maken?
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Volg Diolifestyle op Bloglovin en like het bericht,
 • Een comment achterlaten met daarin de namen waarmee je meedoet én vertelt welke stappen je hebt gedaan om kans te maken.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen;
De winactie loopt tot zondag 22 juni 23.59
Succes! 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Jolijn Doelman says:

  Super leuk dat je kaartjes verloot! Ik doe graag mee (:
  Ik volg je ook op twitter en instagram.
  Liefs, Jolijn.

 2. Annelie says:

  Leuke winactie! Lijkt me gaaf om hier naar toe te gaan. Ik doe graag mee en heb alle stappen gevolgd, ik volgde je al op social media 🙂

 3. Denise says:

  Oh wauw, wat een super leuke winactie! Ik volgde je al op Instagram (@BeautyByDenies) en Twitter (@Denise__xxx) en natuurlijk ben ik je ook meteen gaan volgen op Facebook (@BeautyByDenies) en Bloglovin! Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Ik ben gek op evenementen en vooral deze lijkt me ontzettend leuk om met m'n moeder te bezoeken. We doen tegenwoordig weinig dingen samen en zijn wel weer eens toe aan iets leuks! Natuurlijk ook een super kans om een leuke review te schrijven voor m'n blog! Liefs, Denise <3

 4. Alexa Op 't Land says:

  Geweldige win actie, helaas kan ik dan niet omdat ik dan in Duitsland ben!

Comments are closed.