Outfit | Boyfriend jeans versus Skinny jeans

Outfit | Boyfriend jeans versus Skinny jeans
Een paar weken terug vertelde ik dat ik ein-de-lijk een
boyfriend jeans had gevonden die precies voldeed aan mijn eigen wensen en
eisen. Heel blij ben ik ermee. Daar moest ik natuurlijk snel een leuke outfit
combinatie voor bedenken en deze delen op mijn blog. Dit heb ik dan ook met
veel liefde gedaan, aangezien ik inmiddels bijna woon in deze heerlijke jeans.
Een boyfriend jeans is weer eens wat anders dan een skinny jeans. Wanneer je een boyfriend jeans draagt, merk je dat niet eens. Het is heerlijk een zo’n losse broek. 
Ik heb al talloze outfit combinatie bedacht hoe ik deze jeans wil dragen. Door hem te combineren het lijkt mij heel gaaf om deze jeans te combineren met een stoere blazer. Dat geeft de jeans weer een hele andere dimensie.

Boyfriend jeans versus Skinny jeans

De stoere boyfriend jeans heb ik gecombineerd met een
schattige en vrouwlijke top vol met polka dots. Daardoor creer je een outfit
die en stoer is én vrouwelijk is. Precies mijn kledingstijl. Zoals je ook kunt zien is
de top relatief kort. Het is een geen crop top, maar ook geen
‘trek-mij-over-de-kont-top’. Hoewel ik niet van de crop top ben, draag ik er
gewoon een hemdje onder en dat kan prima. De foto’s zijn gemaakt in het mooie stadspark van
Krakau waar ik vorige week nog was. Binnenkort zal ik meer foto’s delen van onze trip in Polen. 

Top: Bershka
Riem: American Today
Jeans: H&M
Horloge: Timex
Schoenen: Zalando
Wat vind je van deze combinatie?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Nancy says:

  Ik ben vorig jaar in Polen geweest en ja ja, zelfs in Krakau! Wat grappig. Ik ben zelf helemaal niet van de boyfriend jeans, omdat ik vind dat ze me niet mooi staan. Ik ga eigenlijk altijd voor een skinny. Leuke combinatie heb je er van gemaakt!

  Mrs. Stilletto: 5 Jaar bloggen (+ winactie)

 2. Maureen says:

  Ik hou zelf ontzettend veel van skinny jeans, echt ik ben ermee getrouwd! Maar sommige boyfriend jeans zien er geweldig uit! Ben benieuwd of zoiets mij ook staan, zal wel ff wennen zijn aangezien het lekker losjes zit. Maar deze broek vind ik trouwens ook echt heel leuk, hij staat je goed!

 3. ThinksLike Zanne says:

  Wat een leuk idee om door middel van volgorde van de foto's steeds een stukje van je outfit te laten zien! Ik ben echt helemaal in love met je boyfriend jeans! Staat je goed! Liefs.

 4. Eline says:

  Ik vind de boyfriend jeans je heel leuk staan, maar persoonlijk had ik er een lichter topje op aangedaan! Bij een donker topje vind ik een donkere jeans mooier staan, maar dat is ieders smaak hé 😉

Comments are closed.