Outfit | Colorful Old Town

Outfit | Colorful Old Town
Ook tijdens mijn vakantie in Polen heeft mijn vriend een aantal keer outfit foto’s gemaakt. Want zelfs tijdens mijn vakantie kan ik mijn blog niet loslaten en vind ik het te leuk om outfit foto’s te schieten en alles bij te houden. Ik ben heel blij dat mijn vriend dan ook altijd mijn outfit foto’s wilt maken.

Rynek Starego Miasta

Deze outfit foto’s zijn gemaakt op het beroemdste plein in Warschau, genaamd Rynek Starego Miasta. Het ziet er mooi, kleurrijk en oud uit. Terwijl het pas 60 naar oud is. Het is namelijk herbouwd na de Tweede Wereldoorlog, omdat het volledig plat gebombardeerd is. Ze hebben het plein zo herbouwd zoals het voor de oorlog er ook uitzag. 
Het is een heel gezellig en sfeervol plein waar het heel fijn vertoeven is. Doordat het plein omringd is met hoge gebouwen, is het er heerlijk windvrij. Wij hebben dan ook een aantal uurtje gezeten op het terras in de zon. 

Tas: H&M
T-shirt: Esprit
Broek: Only
Schoenen: All Stars
Wat vind je van deze zomerse en vrolijke outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Simone | FWMSL says:

    Die broek is chill 🙂
    Warschau ziet er mooi uit, ben zelf wel eens in Wroclaw geweest, dat had ook zo'n mooi kleurrijk centrum.

  2. ThinksLike Zanne says:

    Wat een leuke broek! Ik had ook zo'n broek mee op vakantie, en zelfs nog een gekocht in Italie 🙂 Ze zitten zo lekker. Gaaf outfit! X

Comments are closed.