Webprint | Verzamel je mooiste herinneringen

Webprint | Verzamel je mooiste herinneringen

Het maken van foto’s, ik ben er dol op. Ik vind het heerlijk om iedere keer weer de leukste shot te maken om het vervolgens weer te delen op instagram.
Ik maak veel foto’s en deel ze ook graag, alleen de laatste tijd heb ik haast geen foto’s afgedrukt. Zonde! Want wanneer mijn computer, camera of telefoon het begeeft zijn de foto’s weg. Het werd tijd dat ik de foto’s ging afdrukken. Zo kon ik de foto’s een mooi plekje geven in een fotoalbum of in een fotolijstje.

Webprint
Via Webprint kun je snel en gemakkelijk foto’s afdrukken, een eigen fotoalbum maken, kaarten maken, maar ook wanddecoraties zoals canvas foto’s gaat heel gemakkelijk.
Binnen een handomdraai heb je een bestelling geplaatst. Wat ikzelf heel erg prettig vond, was dat mijn bestelling de volgende werkdag al in huis was. Ideaal. Zo kon ik tenminste aan de slag met het afronden van mijn fotoboek.  

Zoals je op de laatste foto kunt zien, heb ik een heleboel foto’s laten afdrukken. Ik heb foto’s van mijn vakantie twee jaar geleden tot nu laten afdrukken, dat zorgt voor deze grote stapel. Binnenkort – wanneer mijn foto album af is – zal ik deze laten zien op mijn blog. 

Hoe verzamel jij je mooiste herinnering?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Svenja says:

  Super leuk idee om je foto's af te laten drukken. Ik doe dat eigenlijk nooit meer, terwijl t veel leuker is om er een mooi album o.i.d. van te maken!

 2. Bente de Heij says:

  Ik heb een jaar geleden ook echt een enorme sloot met foto's laten afdrukken waar ik een fotoalbum van gemaakt heb. Binnenkort wel weer tijd om weer nieuwe foto's af te laten drukken 🙂

 3. Manon says:

  Oh wat leuk ik zou ook eens wat foto's moeten laten printen want dat heb ik al heeel lang niet meer gedaan maar het is eigenlijk veel leuker dan digitaal!

 4. Sylvana J says:

  Leuk artikel! Foto's op de computer terugkijken is fijn, maar om ze gewoon echt 'vast te hebben' is nog veel fijner!

 5. Jet says:

  Leuke foto's en wauw wat een stapel! En heel leuk dat je ze in een fotoalbum gaat doen. Op de computer is toch wat minder leuk kijken.

  Liefs, Jet

 6. Wow je zal je werk hebben met die stapel 😀

  Ik was vroeger echt verslaafd aan het maken van scrapbooks en fotoalbums. Tegenwoordig heb ik gewoon veel te veel foto's om ze laten afprinten. Het blijft dus bij een occasional afprint sessies voor foto's in het huis ^^

  x Aurélie

Comments are closed.