Outfit inspiratie | 3 x casual outfits voor je werk

Outfit inspiratie | 3 x casual outfits voor je werk

Hoewel het ondertussen alweer januari is en het voorjaar steeds dichterbij komt, kunnen we de dikke truien nog niet opruimen. Winterkleding zullen we de komende tijd nog wel nodig hebben, daarom heb ik een aantal outfits samengesteld om jaar fashionable te beginnen.

Drie outfits, drie stijlen

Mijn eigen kledingstijl is nogal divers. Je kunt mij zien rondlopen in een tuttige outfit met een rok en hakken, maar een ripped jeans met een stoere jeans blouse is ook iets wat regelmatig draag. Ik denk dat je wel kunt stellen dat mijn kledingstijl een combinatie is van vrouwelijk en stoer. Kijk je mee naar de outfits?

De eerste outfit begin ik met de geweldige tas van My Paper Bag en een horloge van Cluse. Het zijn merken waar ik dol op ben. Verder is het een simpele outfit, maar door de pumps lekker vrouwelijk en door de accessoires is het een leuke, trendy outfit voor naar kantoor.

 

schermafbeelding-2017-01-04-om-13-52-16

Iedereen heeft wel zo’n favoriete trui. Zo’n heerlijke fluffy trui die je het liefst de hele dag aan hebt. Als je zo’n heerlijke chill trui combineert met een mooi rokje, fleurt dat je hele outfit op en is het niet te casual. Daarnaast mag een horloge niet ontbreken aan je outfit. Zelf heb ik ondertussen al een aantal horloges, zodat ik iedere keer een horloge kan dragen die bij mijn outfit past.

 

schermafbeelding-2017-01-04-om-14-03-45

De derde en laatste outfit is een mooie gestreepte jurk. Streepjes zijn al jaren hot en eenvoudig te dragen en te combineren. Doe eens een keer gek en draag een hoed. Zelf heb ik ook een aantal hoeden, maar ik draag ze niet zo vaak. Zonde. Om de outfit af te maken nog een mooi jasje, zodat je er lekker warm bij zit. Ook hier heb ik weer een mooie horloge bijgevoegd om het plaatje compleet te maken.

schermafbeelding-2017-01-04-om-13-46-29

Welke outfit vind je het leukst?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

8 comments

  1. Eva says:

    Ik vind alle outfits wel echt leuk! De tas van de eerste outfit is inderdaad echt tof! En het jasje van de derde outfit vind ik ook erg gaaf! Super leuk idee inderdaad om dat over een jurkje te dragen 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.