Outfit | Let the world see your Smile

Outfit | Let the world see your Smile
Vorige week ben ik het weekend in Amersfoort gebleven samen met mijn vriend. Heerlijk was dat. Ik woon weliswaar in een studentenhuis, maar mijn eigen kamer is best groot (28m2 én nog een tweede verdieping van 7m2). Daarbij is het ideaal dat ik tweede verdieping heb waar mijn tweepersoonsbed staat en mijn opbergkast. Zo voelt het een beetje als mijn eigen kleine mini huisje. Het was heerlijk weer en we hebben dan ook genoten van het lekkere weer. We zijn in Amersfoort op zoek gegaan naar de mooiste plekjes om outfit foto’s te schieten. Tijdens deze zoektocht kwam ik erachter dat er een hele mooie stadstuin ligt in het centrum van Amersfoort. Een ideale plek om outfit foto’s te maken.
Let the world see your smile 
Tijdens het maken van deze outfit foto’s was het prachtig weer. Daarom besloot ik mijn nieuwe jurkje aan te trekken. Ik vind het een heel mooi jurkje. Vooral het patroontje wat in de stof zit en door de combinatie van de verschillende stof soorten maakt het erg mooi. 
Het mooie weer, mijn vriend én dit mooie jurkje bezorgen een grote smile op mijn gezicht.

Jurkje: Forever 21
Schoenen: Zalando
Horloge: DKNY
 Wat vind jij van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Iris The Beauty Magazine says:

    Super leuke outfit! Ik ben vooral helemaal weg van je jurkje!

Comments are closed.