Persoonlijke update | Vakantie in Warschau & Krakau, afkicken & een nieuw avontuur in Zwolle

Persoonlijke update | Vakantie in Warschau & Krakau, afkicken & een nieuw avontuur in Zwolle
Hi, hoe gaat het? Ik ben vrijdagavond laat terug gekomen van een hele fijne vakantie samen met mijn vriend. Wat hebben we genoten van Polen. De komende weken zal ik jullie alles vertellen over onze trip naar Warschau en Krakau.
Vandaag is het 1 september, dat houdt ik dat de vakantie nu écht voorbij is. Aan de ene kant vind ik het jammer, maar aan de andere kant heb ik ook veel zin om weer te beginnen. Doordat het vakantie was, heb ik mijn vriend veel meer gezien dan normaal én zijn we twee weken fulltime bij elkaar geweest. Ik kan je zeggen, gisteravond was het héél gek om weer alleen te zijn en alleen te moeten slapen. We wonen niet samen, maar studeren en wonen beide op kamers in een andere stad, zo’n 100km verderop. Dat betekent dat we elkaar – als we naar school gaan – twee keer per week zien. Dat wordt de komende week heftig afkicken.

Vandaag moet ik weer naar school. Het laatste halfjaar van het vorig studiejaar heb ik stage gelopen, waardoor ik haast geen les had. Nu moet ik weer fulltime aan de bak en ik heb er zin in. Ik ga namelijk beginnen met iets nieuws op een nieuwe school. Een nieuw
avontuur, iets waar ik wel van hou.
Ik begin vandaag namelijk met een minor marketingcommunciatie aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. Officieel studeer ik aan de hogeschool van Utrecht, echter bood mijn hogeschool naar mijn idee niet dé minor aan die ik graag wilde volgen. Vandaar dat ik uitgeweken naar een andere hogeschool. Ik begin vandaag met mijn minor in een nieuwe stad, aan een nieuwe hogeschool met nieuwe studiegenoten. Een nieuw avontuur waar ik heel veel zin in heb! Ik ben heel benieuwd naar de klas, de lessen en het project. De dinsdag en woensdag zijn mijn college dagen en de vrijdag mijn projectdag. Tijdens deze minor ga je in een groep van 4 personen een eigen marketing- en communicatiebureau opzetten. Dit lijkt mij reuze interessant en ben er dan ook heel benieuwd naar.
Vandaag begin ik met een introductie dagje. Ik heb geen idee wat mij vandaag allemaal te wachten staat, maar ik heb er in ieder geval veel zin in en daar gaat het om. Ik zal jullie op de hoogte houden.

Het andere halfjaar van dit schooljaar ga ik afstuderen. Aaah, wat zijn de afgelopen jaren hard gegaan. Ik weet nog zo goed dat ik verhuisde naar de andere kant van Nederland om te gaan studeren. Nu komt het einde toch wel heel dichtbij. Volgend jaar rond deze tijd ben
ik – als het goed is – in het bezit van mijn HBO diploma. Best gek. We zien het wel, eerst maar eens beginnen met de minor.

Beginnen jullie ook weer met je studie of werk?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Mirjam Jewel-Nails says:

  Wauw wat een spannend avontuur, Zwolle! Wel een goede beslissing om eens verder te kijken naar een andere HBO school die wel een minor heeft die jou aanspreekt. Ik ben erg benieuwd en heel veel succes meis!

 2. Annelie says:

  Helaas gaat de vakantie altijd zo snel voorbij. Super veel succes met je minor. Ik start 11 september met mijn nieuwe opleiding. 🙂

 3. Manon says:

  De minor die je gaat doen lijkt me er leuk! Altijd spannend zo'n laatste jaar, alvast veel succes ik ben zelf alweer een tijdje aan het werk.. 🙁

 4. Felicia Rodrigues dos Santos says:

  Ziet er uit als een heerlijke vakantie. Succes met je studie meid!

 5. Denise says:

  Heel veel succes en plezier met je minor! Spannende tijd, maar je gaat het vast erg naar je zin hebben!

Comments are closed.