Outfit of the day | Army Green

Outfit of the day | Army Green
Er staat weer een nieuwe outfit of the day online. Deze keer heb ik een truitje aangetrokken dat ik een tijdje terug heb gekocht, maar haast niet draag. Nu ik de outfit foto’s terug kijk, vind ik het een best leuk truitje. 
Hoe gaat het met jullie? Ik heb weer een leuke en drukke week gehad. Wel merk ik dat ik de laatste tijd erg moe ben. Ik ben toe aan vakantie. Eerst nog even door bikkelen en dan heb ik vakantie, maar voordat het zover is wil ik eerst mijn stage op een positieve manier afronden eÊn wil ik alle studiepunten van de eerste drie jaar binnen hebben zodat ik het vierde studiejaar start met 180 studiepunten. 

T-shirt: C&A
Riem: Fossil
Broek: S. Oliver
Ketting: Zelfgemaakt
Schoenen: Tommy Hilfiger
Vorige week kwam een win actie online waarbij je kans maakt op een houten zonnebril. Wil je ook kans maken op deze te gekke bril? Klik dan hier om mee te doen. 
Wat vinden jullie van de outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

  1. Alessandra says:

    Leuke outfit! Die ketting en tshirt passen echt heel mooi samen 🙂 Ik word alleen een beetje triest als ik zie hoe mooi de zon schijnt bij jou op de foto's maar hier buiten bij mij is het aan het regenen 🙁

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.