Outfit of the day | Army Green

Outfit of the day | Army Green
Er staat weer een nieuwe outfit of the day online. Deze keer heb ik een truitje aangetrokken dat ik een tijdje terug heb gekocht, maar haast niet draag. Nu ik de outfit foto’s terug kijk, vind ik het een best leuk truitje. 
Hoe gaat het met jullie? Ik heb weer een leuke en drukke week gehad. Wel merk ik dat ik de laatste tijd erg moe ben. Ik ben toe aan vakantie. Eerst nog even door bikkelen en dan heb ik vakantie, maar voordat het zover is wil ik eerst mijn stage op een positieve manier afronden eΓ©n wil ik alle studiepunten van de eerste drie jaar binnen hebben zodat ik het vierde studiejaar start met 180 studiepunten. 

T-shirt: C&A
Riem: Fossil
Broek: S. Oliver
Ketting: Zelfgemaakt
Schoenen: Tommy Hilfiger
Vorige week kwam een win actie online waarbij je kans maakt op een houten zonnebril. Wil je ook kans maken op deze te gekke bril? Klik dan hier om mee te doen. 
Wat vinden jullie van de outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

  1. Alessandra says:

    Leuke outfit! Die ketting en tshirt passen echt heel mooi samen πŸ™‚ Ik word alleen een beetje triest als ik zie hoe mooi de zon schijnt bij jou op de foto's maar hier buiten bij mij is het aan het regenen πŸ™

  2. Lidewij says:

    Wat een leuke outfit! De kleur van de top staat je heel goed, moet je vaker dragen! En jeej je hebt een hangmat <3

  3. Keys of Anouk says:

    Wat een leuke outfit! Ik vind je t-shirt heel tof met je ketting πŸ™‚ xo

Comments are closed.