Outfit of the Day | Black Fluffy

Outfit of the Day | Black Fluffy
Vandaag heb ik eindelijk weer eens een Outfit of the Day. Deze keer draag ik mijn favoriete zwarte fluffy trui. Deze trui is op dit moment mijn absolute favoriet. Hij is heerlijk warm en staat overal bij. Wanneer je een statement ketting draagt ziet het er meteen heel leuk uit. Ik kocht deze trui voor een prikje bij de Primark. Normaal gesproken ben ik niet zo te spreken over de kwaliteit, maar deze trui is blijft goed. Het is een trendy, maar ook comfortabele trui. 
Je kunt deze trui ook dragen als je een bank dagje hebt. 
Deze ketting is ook een van mijn favoriete statement kettingen. Ik draag hem heel vaak. 

Ketting: Guts & Gusto
Trui: Primark
Broek: Dept

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

12 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.