Parfois | Be my Valentine

Parfois | Be my Valentine

Het is bijna valentijnsdag, het goede moment om je geliefde wat extra in de watten te leggen. heel begrijpelijk dat veel bedrijven graag inspelen op zo’n dagen, om op die manier kun merk te promoten of om gewoonweg meer proberen te verkopen.
Zo heeft Parfois (een bijouterie winkel uit Spanje) een speciale accessoires lijn (Valentine’s Day) uitgebracht om hun merk te promoten en te laten zien wat zij als merk allemaal verkopen. Je zou kunnen zeggen dat ze misbruik maken van deze commercie, maar geef ze eens ongelijk? Vooral in deze tijden wil iedereen zijn bedrijf of product promoten.

Parfois
Ik vind Parfois zelf een hele leuke winkel, omdat ik hun collectie erg leuk vind. Het spreekt mij erg aan. Ze hebben een webshop waar je spullen kunt kopen, maar sinds kort verkoopt Parfois in een aantal grote V&D vestigingen hun collectie. Dan kun je ook meteen zien of je een product leuk vindt. De producten die ze verkopen zijn niet duur, maar hebben een prima prijsje. 

Mijn favorieten uit de collectie zijn de mooie oorbellen en de ketting. Ze hebben allemaal van die lieflijke pastel kleuren. Dat maakt de sieraden een stuk schattiger. 
Wat vinden jullie van de speciale valentijns accessoires van Parfois?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

  1. kato says:

    Hoi! Ik heb je getaged voor mijn (zelf gemaakte!) I have a dream tag! Ik hoop dat je hem leuk vind! Je vind hem op mijn blog! Kus!

Comments are closed.