Outfit of the Day | Black Slik Top

Outfit of the Day | Black Slik Top
Er staat weer een outfit of the day online. Dit vind ik het leukste om te doen. Outfits bij elkaar zoeken en foto’s maken. De passie voor mode. Deze keer heb ik weer eens mijn crème kleurig blazer uit de kast getrokken. Ik heb hem vorig jaar in de zomer gekocht bij de Esprit. Het is een chique blazer, daardoor vind ik het lastig om hem te combineren. In de stof van de blazer komen er gouden details in voor. Erg leuk, dat geeft een feestelijke touch aan de blazer.
Wat ben ik blij dat het morgen Pasen is – niet omdat ik gelovig ben – maar omdat ik een lang weekend heb. Eindelijk eens een paar dagen achter elkaar vrij. Heerlijk vind ik het. Door mijn stage heb ik nog maar heel weinig vrije tijd. Ik loop drie dagen per week stage, een dag per week heb ik les en de overige dagen vul ik met het maken van mijn schoolopdrachten, bloggen en wat huishoudelijke taken. Daardoor heb ik nog maar weinig vrije tijd. Wanneer ik een vrije dag heb, ga ik meestal werken. Zodat ik nog wat geld kan verdienen, want ik werk haast niet meer. Zoals je kunt begrijpen waardeer ik mijn vrije dagen énorm. Ik ga allemaal maar genieten en leuke dingen doen. Vanmiddag ga ik lekker high tea-en en vanavond zie ik mijn lieve vriend weer. De rest van het weekend staan er ook allemaal leuke dingen op de planning. 

Jasje: Esprit
Top: H&M
Broek: American Today
Schoenen: Pieces
Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Miss Sentinelli says:

    Hele mooie outfit! Je jasje vind ik echt pretty :).

    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, zie mijn blog voor meer informatie :).

  2. Suze says:

    Wat een mooie outfit, leuke blazer. Ik snap dat je lekker van je vrije dage geniet. Met stage had ik het ook super druk! Succes verder en veel plezier vanavond met je vriend 🙂

Comments are closed.