TAG | Another Blogging Tag

TAG | Another Blogging Tag
Een tijdje terug kreeg ik het bericht dat lieve Dagmar mij getagd had voor deze Another Blogger tag. Het leek mij een hele leuke tag, daarom wil ik graag de antwoorden met jullie delen. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden? 

Wat ik zou willen verbeteren is dat ik graag nog meer tijd aan mijn blog zou willen steken. Op die manier meer creativiteit in mijn eigen blog te kunnen stoppen. Ook wil ik de kwaliteit van mijn foto’s nog verbeteren en de teksten nog beter willen maken. 
Wat ik graag zo wil houden is dat het accent op de fashion blijft liggen. Ik ben mijn blog begonnen uit een pure passie voor mode en hier wil ik graag overblijven schrijven. Ook de vaste rubriek op de zaterdag (outfit of the day) wil ik zeker zo houden. 


Doe je alles voor je blog alleen?

Ik beheer deze blog alleen. Alle teksten zijn door mij geschreven, tenzij anders aangegeven is bijvoorbeeld bij een advertentie. Alleen dit komt maar heel soms voor. Alle artikelen die ik dagelijks publiceer schrijf ik iedere keer met heel veel liefde.
Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Ik geef mijn blog een dikke 7, dit omdat het altijd beter kan. Er zijn altijd verbeter punten. Ik wil mijzelf graag nog beter ontwikkelen en op die manier de kwaliteit van mijn blog op een nog hoger niveau te tillen.   
Verdien je geld met bloggen?
Ik verdien er eigenlijk niet mee. Af en toe ontvang ik wel een aantal producten om te reviewen voor mijn blog of plaats ik een advertentie waar ik een kleine vergoeding voor krijg. Dit vind ik natuurlijk erg leuk. Ik zie bloggen ook als een hobby, nit als werk. Ik ben mijn blog begonnen uit een pure passie voor mode. Daarom vind ik het juist heel leuk om te doen en hoef ik er ook geen geld voor. 

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?
Een nadeel aan bloggen? Dat is een goede vraag. Dat vind ik best lastig. Eigelijk heb ik nog geen nadelen ervaren aan het bloggen. Ik doe het met heel veel liefde. Ik vind het heel leuk om te schrijven over fashion, maar af en toe gebruik ik mijn blog ook als dagboek. Simpelweg om van mij af te schrijven. Ik heb geen nadeel wat ik zou kunnen noemen over bloggen. Ik heb al een aantal keren met verschillende bedrijven samengewerkt die gratis eerste rang willen zitten. Daar heb ik echt een hekel aan. 
Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Wanneer de lay-out en rustig en vrolijk uit ziet, de foto’s mooi zijn, het een overzichtelijk beeld geeft van de blog. 
Heb je mensen leren kennen door het bloggen? 
Ik heb al veel mensen leren kennen via het bloggen. Wanneer je naar events gaat, raak je al snel aan de praat met andere bloggers. Ik vind het hartstikke leuk om nieuwe mensen te leren kennen via het bloggen. We delen allemaal dezelfde passie, bloggen. Daardoor schept dat een soort van band. 

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Af en toe vind ik het wel lastig om een streep te trekken onder de dingen die ik wél wil vertellen uit mijn persoonlijke leven en welke niet. Daarbij kun je door het bloggen heel veel (persoonlijke) informatie via Google vinden. Dit vind ik soms lastig, maar ik kan mijn blog niet afschermen. Daardoor let ik op wat ik er op zet. Ook vraag ik altijd aan andere mensen of ik de foto mag plaatsen, aangezien lang niet iedereen er op zit te wachten. 

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Ik denk zeker niet aan stoppen met bloggen. Daar vind ik het veel te leuk voor. Op dit moment ben ik derde jaars HBO Social Management studente. Dat houdt in dat de ik de komende 1,5 jaar nog studeer en tot die tijd wil ik zeker blijven bloggen. Daarbij wil ik mij ook nog beter ontwikkelen, zodat de kwaliteit van mijn blog nog beter wordt.
Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
Verwijderden? Voor €50.000? No way! Ik heb al zoveel tijd in mijn blog gestoken en ik zie het echt al een soort kindje. Ook al is het bedrag erg hoog, toch zou ik mijn blog daarvoor niet verwijderen. Ik vind het te leuk en ik blog te graag. Ik denk bijna de hele dag aan mijn blog. Voor geen goud wil ik mijn blog missen. 

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Voor de foto’s gebruik ik mijn mooie Canon 1100D EOS camera en mijn iPhone 5c. Mijn MacBook voor het schrijven van de artikelen. Verder gebruik ik mijn twee enorme kledingkasten, een notitieboekje waar ik ideeën in opschrijf en de deskplanner van de Hema. Verder maak ik gebruik van picmonkey en polyvore voor de foto collages op mijn blog. Als laatste maak ik gebruik van het online programma Trello. Hier kun je allemaal ‘to-do’ lijstjes in maken. Ideaal voor mij als blogger en lijstjes meisje. 

Zouden jullie je blog verkopen voor €50.000?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Ellen says:

  Leuk om te zien wat je antwoorden zijn op deze tag! Ik zou mijn blog ook niet verwijderen voor 50 000 euro.

 2. Sophie says:

  Leuk ingevuld! Ik zou ook wat meer tijd in mijn bloggen willen steken, maar studie gaat boven alles natuurlijk! En inruilen voor 50.000? Nah, voorlopig niet hoor. Het is mijn hobby en ik vind het inderdaad veel te leuk!

 3. Isabella says:

  Leuk om te lezen! Ik zou ook nooit mijn blog laten verwijderen, helemaal mee eens. Hoeveel geld ik er ook voor zou krijgen.

  Keep on bloggin'

  Isabella

 4. De Dotties says:

  Een nadeel aan bloggen vind ik ook best wel een moeilijke vraag. Ik zou hier zelf ook maar moeilijk antwoord op kunnen geven 🙂 Leuke tag!

 5. Keys of Anouk says:

  Wat een leuke tag! Ik vind zelf een kleine nadeel aan bloggen dat er onwijs veel tijd in zit, maar goed.. dat is 't ook waard! xo

 6. Kikki says:

  Heel leuk om te lezen! En inderdaad, ik zou het ook niet verkopen voor 50000 euro. Daarvoor ben ik er toch iets te trots op!

 7. Dagmar Valerie says:

  Wauw heerlijk om te lezen, zo leuk om te zien! Je hebt het echt onwijs leuk ingevuld <333

Comments are closed.