New in | FAB Phone wallet

New in | FAB Phone wallet

Wanneer je een smartphone hebt, wil je die natuurlijk goed beschermen. Er bestaan veel verschillende  soorten hoesjes, maar ze zijn lang niet allemaal even mooi. Daarom dat FAB een nieuwe lijn voor de smartphone heeft gelanceerd. Deze lijn bestaat uit verschillende modellen en kleuren die er allemaal fabulous uitzien.
Een van de populairste hoesjes is de FAB phone wallet. Dit is een portemonnee waar een speciaal vakje voor de smart phone is gemaakt en waar je ernaast nog plek hebt voor je geld en pasjes in op te bergen. Ideaal voor elke vrouw. Daarbij kun je deze phone wallet makkelijk mee nemen als clutch door het handige hengsel wat eraan hangt. Handig wanneer je even snel de deur uit moet voor een kleine boodschap, maar hij is ook heel leuk om mee te nemen tijdens het stappen.
Deze mooie phone wallet komt uit de webshop smartphonehoesjes.nl, deze webshop biedt een groot assortiment aan mooie hoesjes voor je telefoon.

Ik vind deze phone wallet erg mooi. Hij ziet er stylish uit. Daarbij heb je, wanneer je bijvoorbeeld op stap gaat, genoeg ruimte voor geld, pasjes, sleutels en een lippenstift. Je ziet aan de buitenkant niet meteen dat het om een phone wallet gaat, dat vind ik erg leuk. De binnenkant van deze wallet is met goud bekleed. Ik vind het tof dat ook daar op de details is gelet.

Wat vinden jullie van deze phone wallet?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Dorien says:

  Voor op stap te gaan is het zeker iets handigs, maar voor alledaags gebruik lijkt het mij niet zo… Dan heb ik mijn telefoon liever gewoon meteen bij de hand als ik 'm uit m'n tas neem ๐Ÿ˜‰

 2. Sara says:

  Hij ziet er echt heel mooi uit. Handig ook dat je met deze phone wallet alles bij je hebt wanneer je op stap gaat!

 3. Ice Pandora says:

  Ik moet ook nog een hoesje vinden voor mijn smartphonetje :c
  Deze FAB wallet is een mooie keuze joh, leuke kleur! Xx

Comments are closed.