Outfit of the day | Blue Blazer

Outfit of the day | Blue Blazer
Er staat weer een nieuwe outfit of the day online. Deze keer zijn de foto’s gemaakt in het mooi, oude gedeelte van Amersfoort. Ik vind de oude huizen, de grachten en de talloze bruggetjes heel mooi. Ze geven de stad een gezellige sfeer.
Ik ben steeds meer gaan houden van de stad Amersfoort. Het is officieel een stad, maar het voelt als een dorp. Iedere keer als ik weer in Amersfoort ben, krijg ik een thuisgevoel. In Amersfoort heb ik mijn eigen fijne plekje, mijn eigen fijne studentenkamer.

Ketting: WE
Blazer: Silver Creek
T-shirt: H&M
Broek: Dept
Schoenen: O’Moda
Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Waauw wat een mooie look en prachtige foto's! Love it love it love it <3

 2. Alessandra says:

  Heel mooie outfit! Amersfoort ziet er echt een heel gezellige stad uit! πŸ™‚

 3. Myrthe says:

  Ik vind je blazer en ketting zo leuk! Ik ben vorig jaar met school twee uurtjes in Amersfoort geweest en dat vond ik heel mooi πŸ™‚

 4. Nicole | Coco Gold says:

  Oeh wauw, die blazer is echt heel mooi! Ik vind de kleur echt geweldig πŸ™‚ En wat een prachtige locatie waar je de outfitfoto's hebt geschoten, Amersfoort is inderdaad een superleuk stadje! Liefs, Nicole

 5. Alexa Land says:

  Ik wilde net zeggen of het in Amersfoort las voordat ik het had gelezen. Ik woon daar echt super vlakbij wat leuk! Daarnaast wilde ik ook nog zeggen dat ik je nieuwe header heel erg leuk vind en natuurlijk niet te vergeten je outfit!

Comments are closed.