Outfit of the day | Statement Dress

Outfit of the day | Statement Dress
Jullie weten vast al hoé dol ik ben op statement kettingen. Onlangs plaatste ik een artikel waar ik mijn mooiste statement kettingen aan jullie liet zien. Zoals je kunt zien, draag ik bij deze outfit ook weer een hele mooie statement ketting. 
Statement Dress
Nu de zomer weer voor de deur staat, is het hoogtijd om jurkjes weer uit de kast te trekken. Ik vind het altijd leuk om te wisselen van seizoen, omdat het altijd weer een verassing wat ik ook alweer allemaal voor een kleren heb..
Het is een heel mooi jurkje dat gemaakt is van een grof stofje. Ik vind het model erg leuk. Boven strakker en naar beneden uitlopend. Op die manier kun je goed je taille zien. Wanneer het straks warmer is, is het ook heel leuk om dit jurkje te dragen zonder panty en je mooie bruine benen te laten zien. Door dit jurkje te dragen in combinatie met een statement ketting ziet het er feestelijk uit, maar het maakt de outfit ook af. Je kunt ook een effen zwarte blazer aantrekken, wanneer het jurkje alleen te koud is. 

Jurkje: Missy Taylor
Statement ketting: CheyAnne
Panty: V&D
Armband: Quoins
Schoenen: Tommy Hilfiger
Wat vinden jullie van dit jurkje?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

22 comments

  1. Karlijn van der Wijk says:

    Ik zag hem op instagram voorbij komen en ik vind hem echt prachtig. Wat staat hij je mooi 🙂 En weetje Dionne, zoals Danielle hierboven ook al zegt, je straalt! Mooi om te zien. X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.