Outfit of the day | Statement Dress

Outfit of the day | Statement Dress
Jullie weten vast al hoé dol ik ben op statement kettingen. Onlangs plaatste ik een artikel waar ik mijn mooiste statement kettingen aan jullie liet zien. Zoals je kunt zien, draag ik bij deze outfit ook weer een hele mooie statement ketting. 
Statement Dress
Nu de zomer weer voor de deur staat, is het hoogtijd om jurkjes weer uit de kast te trekken. Ik vind het altijd leuk om te wisselen van seizoen, omdat het altijd weer een verassing wat ik ook alweer allemaal voor een kleren heb..
Het is een heel mooi jurkje dat gemaakt is van een grof stofje. Ik vind het model erg leuk. Boven strakker en naar beneden uitlopend. Op die manier kun je goed je taille zien. Wanneer het straks warmer is, is het ook heel leuk om dit jurkje te dragen zonder panty en je mooie bruine benen te laten zien. Door dit jurkje te dragen in combinatie met een statement ketting ziet het er feestelijk uit, maar het maakt de outfit ook af. Je kunt ook een effen zwarte blazer aantrekken, wanneer het jurkje alleen te koud is. 

Jurkje: Missy Taylor
Statement ketting: CheyAnne
Panty: V&D
Armband: Quoins
Schoenen: Tommy Hilfiger
Wat vinden jullie van dit jurkje?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Ik vind vooral het model van deze jurk leuk. Ik hou van kleding dat goed getailleerd is. Persoonlijk zou ik er een meer kleurrijke statement ketting bij dragen vanwege de zwart-witte stof van de jurk maar leuk gedaan!

 2. Heel mooi kleedje! Ik zou er inderdaad ook wel een ketting op dragen die meer afsteekt tegen het kleedje. Dat hoeft daarom geen hevig kleurtje te zijn, zwart kan ook perfect bijvoorbeeld 🙂

  X Sara

 3. Femke van der Meulen says:

  Ooh, wat staat die ketting mooi bij je jurk! Hele leuke ketting en staat je ook heel goed 😀 .

  Xjes Femke

 4. Daniëlle says:

  Wat straal je op de foto's! Je ketting is wel erg gaaf, ik zal bijna dezelfde bij de Only heb er toch spijt van dat ik hem niet heb gekocht…

 5. Karlijn van der Wijk says:

  Ik zag hem op instagram voorbij komen en ik vind hem echt prachtig. Wat staat hij je mooi 🙂 En weetje Dionne, zoals Danielle hierboven ook al zegt, je straalt! Mooi om te zien. X

Comments are closed.