Outfit of the day | Business Casual

Outfit of the day | Business Casual
Ja hoor, hier is die dan eindelijk. Deze outfit maakte ik alweer een tijdje terug. Ruim een maand geleden, maar doordat ik minder tijd heb om te bloggen komt die nu pas online. Gelukkig is het nog steeds winter en kun je deze outfit nog steeds dragen. In december had ik nog genoeg tijd om door de weeks outfit foto’s te maken, dat is op dit moment wel anders. Maar je hoort mij niet klagen. Ik ben heel blij dat ik werk heb. 
In december sprak ik verschillende keren met Alexa af om samen outfit foto’s te maken. Amersfoort heeft zoveel mooie plekken om outfit foto’s te maken. Ik draag mijn nieuwe trui die ik kocht bij de Esprit. Het is een hele zachte en warme trui. Het liefste wil ik er in wonen, maar dat lijkt mij toch niet zo fris. Eigenlijk is het een hele simpele trui, maar de kralen details aan de bovenkant vind ik erg mooi. Dat geeft de trui net dat beetje extra. Verder is het eigenlijk een hele simpele outift. Ik draag mijn geliefde rok van de Promiss en mijn fijne polka dots panty die ik kocht tijdens mijn reis in Spanje. Verder draag ik nog mijn nieuwe laarsjes van Sacha. Een simpele, maar toch sjiekere outfit. Ik kan deze outfit naar mijn werk aantrekken, maar het is ook leuk voor een feestje. 

Trui: EDC by Esprit
Rok: Promiss
Panty: Calzedonia
Schoenen: Sacha 
Wat vind je van mijn outfit? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Lisa Groot says:

  Oh wat een leuke panty hihi! Denk dat 'ie ook heel leuk is met Timberlands, een skater rok en een simpele top! Je brengt me op ideeën haha! Liefs

 2. Rosanne van Dieren says:

  Oeh hele leuke outfit heb je aan! Ik vind vooral je panty ontzettend cute!

 3. Iep says:

  Oooooh, wat een geweldig leuke panty! En je hebt het super tof gecombineerd. Casual, maar die panty geeft het toch weer even een grappige en creatieve twist. Houd er echt van!
  Liefs Iep xo

Comments are closed.