Outfit of the day | Dress with leather sleeves

Outfit of the day | Dress with leather sleeves
Ik ben verliefd op dit prachtig jurkje. Hij is echt heel gaaf! Het is een simpel jurkje, maar door de leren mouwen ziet het er heel leuk uit. Zoals je kunt zien, loopt het jurkje recht naar beneden en zit er niet echt een taille in. Door de stof valt het jurkje ook recht naar beneden en ziet het er daardoor heel elegant uit. De combinatie van chiffon stof en die leren mouwen vind ik écht heel leuk. Je kunt het jurkje dragen naar een feest, maar het is ook leuk voor een door de weekse dag. Daarbij is het ook weer eens iets anders dan alle andere jurkjes.

Jurkje: Missy Taylor
Panty: V&D
Schoenen: Tommy Hilfiger 
Wat vinden jullie van dit jurkje?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

 1. Svenja says:

  Zoals altijd zie je er weer prachtig uit. De panty maakt het geheel echt speels, leuk!

 2. Sophie says:

  Ik ben niet zo van het nepleer, maar ik snap wel waarom je 'm zo leuk vind; hij is zo uniek!

 3. LadyKala says:

  Bardzo mi się podoba stylizacja, świetne zdjęcia! 🙂
  stylizacje-dla-ciebie.blogspot.com

 4. Karlijn van der Wijk says:

  Wat een mooie outfit Dionne! Ik vind hem echt erg mooi, ook leuk gecombineerd met die panty. X

Comments are closed.