Outfit of the day | Ripped Jeans

Outfit of the day | Ripped Jeans
Hebben jullie ook zo genoten van het lange weekend? Ik in ieder geval wel. Ik vond het zΓ³ fijn om een extra dag vrij te hebben. Ik heb er dan ook extra van genoten. Op mijn agenda stonden een aantal leuke dingen en voor de rest heb ik genoten van het heerlijke week. Vrijdag zag ik dat er sale was in de stad, daar kocht onder andere de broek die ik draag. Binnenkort komt er een volledige shoplog online. Zondag was het zo’n lekker weer, dat ik samen met mijn vriend een hele tijd in de hangmat heb gezeten. Ondertussen heeft hij ook een aantal outfit foto’s gemaakt. Zoals je misschien op de foto’s kunt zien, heb ik Γ©cht genoten van de afgelopen dagen en heb ik eindelijk weer een beetje kunnen ontspannen en eindelijk weer eens vooruit kunnen bloggen. Nu nog even doorbijten en over 12 weken is het zomervakantie. Ik kan niet wachten! 
Ripped jeans
De outfit die ik draag is vrouwelijk voor de peplum top, maar stoer door de ripped jeans. Over het algemeen is het een basic outfit, maar dat vond ik zelf wel erg leuk. Ik had nog geen ripped jeans in mijn collectie, dus ik vond het erg leuk om deze toe te voegen aan mijn collectie. 

Top: Esprit
Jeans: Esprit
Armbandje: Liebeskind
Ballerina’s: Tommy Hilfiger
Hebben jullie ook zo genoten van een extra dagje vrij?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

13 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.