Outfit of the day | Festival Look

Outfit of the day | Festival Look
Afgelopen zaterdag was het zo ver. Ik heb namelijk mijn eerste festival van dit seizoen bezocht. Afgelopen weekend was het heerlijk zomerweer. Natuurlijk had ik voordat ik naar het festival ging last van kledingcrisis. Want ja, ik wist niet wat ik moest aantrekken. Het was warm weer, maar ik kon niet met mijn melkflessen een korte broek aan. Deze outfit wilde ik eerst aan doen, maar vlak voordat ik vertrok heb ik toch nog van outfit gewisseld. Alleen toen waren de foto’s al gemaakt. 

Jasje: Action
Top: Esprit
Broek: S.Oliver
Slippers: Invito
Ketting: Zelfgemaakt

Wat vinden jullie van deze outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Wat een leuke outfit, dat roos staat je goed!
  En supermooie jasje πŸ˜€
  Ben wel benieuwd naar wat je uiteindelijk gedragen hebt.
  Fijn weekend! x

 2. Stephanie van Drunen says:

  Erg leuke outfit πŸ˜€ mooi! Tof die zelfgemaakte ketting πŸ™‚

 3. Dorien says:

  Als je door je melkflessen niet met blote benen gaat rondlopen ga je nooit bruine beentjes krijgen hΓ¨ Dionne πŸ˜‰ ! De meeste mensen zijn op dit moment nog "bleek" dus je hoeft je nergens voor te schamen πŸ˜‰ ! Ik vind je outfit trouwens erg leuk! Al lijken de schoentjes me niet echt festival-proof πŸ˜€ … Hopelijk had je wel een leuke dag πŸ˜‰ !

Comments are closed.