Outfit of the day | Festival Look

Outfit of the day | Festival Look
Afgelopen zaterdag was het zo ver. Ik heb namelijk mijn eerste festival van dit seizoen bezocht. Afgelopen weekend was het heerlijk zomerweer. Natuurlijk had ik voordat ik naar het festival ging last van kledingcrisis. Want ja, ik wist niet wat ik moest aantrekken. Het was warm weer, maar ik kon niet met mijn melkflessen een korte broek aan. Deze outfit wilde ik eerst aan doen, maar vlak voordat ik vertrok heb ik toch nog van outfit gewisseld. Alleen toen waren de foto’s al gemaakt. 

Jasje: Action
Top: Esprit
Broek: S.Oliver
Slippers: Invito
Ketting: Zelfgemaakt

Wat vinden jullie van deze outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

  1. Dorien says:

    Als je door je melkflessen niet met blote benen gaat rondlopen ga je nooit bruine beentjes krijgen hรจ Dionne ๐Ÿ˜‰ ! De meeste mensen zijn op dit moment nog "bleek" dus je hoeft je nergens voor te schamen ๐Ÿ˜‰ ! Ik vind je outfit trouwens erg leuk! Al lijken de schoentjes me niet echt festival-proof ๐Ÿ˜€ … Hopelijk had je wel een leuke dag ๐Ÿ˜‰ !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.