Outfit of the day | Happy – Happier – Happiest

Outfit of the day | Happy – Happier – Happiest
Een paar weken geleden kwam een heel leuk pakketje binnen. Niet zomaar een pakketje, maar een pakketje met nieuwe schoenen. En zeg nu zelf, welke vrouw is nu niet dol op schoenen? Nadat ik de nieuwe schoenen binnen had, wilde ik daar meteen outfit foto’s mee maken. Kijk je mee hoe ze ik ze combineerde..? 
Vandaag is dé dag. De dag dat ik mijn scriptie moet inleveren. Hoewel ik hem al een aantal dagen af had, vind ik het maar al te spannend. Spannend om mijn scriptie los te laten en spannend omdat het einde van mijn studententijd akelig dichtbij komt. Toch ben ik heel blij dat mijn afstudeerperiode ten einde komt. Ik ben toe aan de volgende stap in mijn leven, een leuke en vooral uitdagende baan. Sinds gisteren begin ik het langzaam te beseffen dat dit het was. Dit was mijn studententijd. Maar wat voel ik mij goed. Ik ben ontzettend blij en trots op mijzelf dat ik het toch maar even gedaan heb. Het geeft een soort van adrenaline kick. Ik liep gisteren de hele dag keihard mee te blèren met de muziek en te genieten van dit heerlijke onbeschrijfelijke gevoel. 

Voor deze outfit trok ik mijn nieuwe witte fluffy vestje uit de kast. Ik combineerde dit super zachte en modieuze vestje met een top en een broek van de Zara. Natuurlijk trok ik de nieuwe schoenen aan. De laatste tijd vind ik het steeds leuker om sneakers onder een outfit te dragen. Bij zo’n vrouwelijke outfit als dit kunnen sneakers een stoere touch aan een outfit geven. Deze leuke sneakers zijn van het merk Replay die ik kocht via de webshop van Nelson


Vest: FollowFashion
Top: Zara
Broek: Zara
Schoenen: Replay via Nelson schoenen
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Geweldig leuke outfit en een heel fijn stukje tekst om te lezen! Je hebt het verdiend <3! (Ik hoop dat ik me over een paar weekjes ook zo kan voelen!)

  • admindiolifestyle says:

   Lief! Dank je wel! Nog heel even doorzetten en dan voel jij je hopelijk net zo als mij! Heel erg veel succes met de laatste loodjes! <3

 2. Svenja Slootweg says:

  Mooie outfit heb je aan <3 Ik vind vooral de kleur van je vesje zo tof. De locatie is ook prachtig!

 3. Joy says:

  Ik vind de schoenen heel leuk! Het fluffy vest ook. Lekker dat je je scriptie hebt ingeleverd. Lijkt mij echt zo een last die je dan minder hebt!

  xo

 4. Alexa Op 't Land says:

  Leuke outfit! Leuk die schoentjes en enorme opluchting dat je scriptie is ingeleverd!

 5. Maaike says:

  Oeh, wat een ontzettend leuke outfit! Jij kunt dat gewoon hebben, zo'n vest. Mij zou het absoluut niet staan! En je schoenen zijn ook al zo mooi <3

 6. Saskia | Former Parades says:

  Ohh wat een heerlijk jasje! Toffe schoenen ook, ik had vroeger echt altijd schoenen van Replay, haha! Kan me voorstellen dat het een raar gevoel is. Super spannend, maar wel heeel fijn dat je scriptie af is!! Geniet van deze tijd, haha 😀

  ♥♥♥ Saskia

Comments are closed.