Win | Een houten zonnebril van WoodStuff

Win | Een houten zonnebril van WoodStuff

Ik heb weer een hele gave win actie voor jullie. Persoonlijk vind ik dit echt een leuke give away. In samenwerking met WoodStuff mag ik namelijk een houten zonnebril verloten onder mijn volgers. Hoe cool is dat? Een houten zonnebril! 

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben zijn houten accessoires hip. Je ziet steeds meer verschillende soorten houten accessoires, denk bijvoorbeeld aan een zonnebril, horloges, Iphone hoesjes etc. Wat een houten accessoires zo leuk maakt is, dat het een natuurlijk materiaal is en daardoor is elke item identiek. 
Ik ben dol op het samenstellen van complete outfits, daarom is het ook leuk om een passende zonnebril erbij te dragen. Een houten zonnebril had ik nog niet in mijn collectie, dus ik vond het erg leuk om deze toe te voegen in aan mijn collectie. Daarbij vind ik dat een houten horloges een stoere look heeft.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Volg Diolifestyle op Bloglovin en like het bericht,
 • Een comment achterlaten met daarin de namen waarmee je meedoet Ên vertelt welke stappen je hebt gedaan om kans te maken.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen;
De winactie loopt tot zondag 11 mei 23.59

Succes!

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

14 comments

 1. Svenja says:

  De bril staat je echt super gaaf! Ik die graag mee met je winactie 🙂 Ik heb alle stappen uitgevoerd, heb alleen de tweet niet verzonden. Op twitter heet ik Svenjaa7 en in Instagram SvenjaLovingLifeIsEasy 🙂

 2. Sophie says:

  Toffe actie; ik vind de bril echt wel heel erg gaaf haha! Ik doe mee, heb alles gedaan behalve de tweet verzonden 🙂 Op twitter heet ik Mintsandmangos en op Instagram xoxosooph 🙂

 3. Simone says:

  Ik vind hem echt heel gaaf! Toevallig heb ik net een plastic bril met hout-achtige opdruk gekocht, maar een echte is ook zeer welkom. 🙂
  Ik heb alle stappen gedaan. Op twitter en facebook onder de naam Simone Vogel, bloglovin' onder de naam Simone, instagram onder de naam Simone_fwmsl

 4. Mirne says:

  Ik vind hem echt supertof! Ondanks dat ik zonnebrillen in elke mogelijke kleur heb, heb ik er nog geen van hout. Doe dus graag mee! volg je ook op twitter en instagram met de naam Mimesnl. Mijn mail is contact@mimes.nl

 5. Natiza | The Beauty Blondie says:

  Wat leuk zeg! Ik doe mee! Natuurlijk heb ik alles gedaan 😉 mijn mail: info[at]thebeautyblondie.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.