Win | Een houten zonnebril van WoodStuff

Win | Een houten zonnebril van WoodStuff

Ik heb weer een hele gave win actie voor jullie. Persoonlijk vind ik dit echt een leuke give away. In samenwerking met WoodStuff mag ik namelijk een houten zonnebril verloten onder mijn volgers. Hoe cool is dat? Een houten zonnebril! 

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben zijn houten accessoires hip. Je ziet steeds meer verschillende soorten houten accessoires, denk bijvoorbeeld aan een zonnebril, horloges, Iphone hoesjes etc. Wat een houten accessoires zo leuk maakt is, dat het een natuurlijk materiaal is en daardoor is elke item identiek. 
Ik ben dol op het samenstellen van complete outfits, daarom is het ook leuk om een passende zonnebril erbij te dragen. Een houten zonnebril had ik nog niet in mijn collectie, dus ik vond het erg leuk om deze toe te voegen in aan mijn collectie. Daarbij vind ik dat een houten horloges een stoere look heeft.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Volg Diolifestyle op Bloglovin en like het bericht,
 • Een comment achterlaten met daarin de namen waarmee je meedoet Γ©n vertelt welke stappen je hebt gedaan om kans te maken.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen;
De winactie loopt tot zondag 11 mei 23.59

Succes!

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Svenja says:

  De bril staat je echt super gaaf! Ik die graag mee met je winactie πŸ™‚ Ik heb alle stappen uitgevoerd, heb alleen de tweet niet verzonden. Op twitter heet ik Svenjaa7 en in Instagram SvenjaLovingLifeIsEasy πŸ™‚

 2. Sophie says:

  Toffe actie; ik vind de bril echt wel heel erg gaaf haha! Ik doe mee, heb alles gedaan behalve de tweet verzonden πŸ™‚ Op twitter heet ik Mintsandmangos en op Instagram xoxosooph πŸ™‚

 3. Kim B says:

  Superleuke winactie! Dit is echt iets voor mij ^^. Ik volg je op twitter onder: vintageenbeauty, via IG op vintage_and_beauty en volgde je al op BL.

  Mijn email is: info@vintageandbeauty.com

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 4. NoNameFace says:

  Supertoffe winactie, ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin' en Facebook (beide onder de naam Henderica) en heb het bericht geliked. (mail:hvtjuh@hotmail.com)

 5. Simone says:

  Ik vind hem echt heel gaaf! Toevallig heb ik net een plastic bril met hout-achtige opdruk gekocht, maar een echte is ook zeer welkom. πŸ™‚
  Ik heb alle stappen gedaan. Op twitter en facebook onder de naam Simone Vogel, bloglovin' onder de naam Simone, instagram onder de naam Simone_fwmsl

 6. Mirne says:

  Ik vind hem echt supertof! Ondanks dat ik zonnebrillen in elke mogelijke kleur heb, heb ik er nog geen van hout. Doe dus graag mee! volg je ook op twitter en instagram met de naam Mimesnl. Mijn mail is contact@mimes.nl

 7. Natiza | The Beauty Blondie says:

  Wat leuk zeg! Ik doe mee! Natuurlijk heb ik alles gedaan πŸ˜‰ mijn mail: info[at]thebeautyblondie.nl

 8. Nynke Boer says:

  Leuk zeg, ik doe mee. Ik volg je op bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin geliked.

 9. Alexa Land says:

  Wat een super toffe win actie. Ik doe mee en heb alles gedaan zowel moet als mag. Bij sommige dingen volgde ik je al dus daar krijg je geen volg bericht van! Succes iedereen. Mijn mail is: info@alexaslovelyworld.nl

Comments are closed.