Outfit of the day | Go Black

Outfit of the day | Go Black
Deze outfit foto’s maakte ik alweer een paar weken terug, maar ik heb dit artikel iedere keer vooruit gepland omdat er ‘spoed’ artikelen eerder geplaatst moesten worden. Toch wilde ik deze outfit nog graag plaatsen, vandaar dat ik hem vandaag alsnog online zet. Hopelijk vinden jullie de outfit leuk. (:
Go Black
Ik merk dat ik het de laatste tijd leuk vind om wat chiquere outfits te dragen. Ik draag nog steeds ripped jeans met oversized tops, alleen af en toe vind ik het gewoon leuk om wat vrouwelijkere outfits te dragen. Soms is het ook gewoon fijn om even van stijl te wisselen. Ik vind deze metallic look top erg leuk, deze zou ik zo dragen tijdens de feestdagen of naar een ander feestje. Daarnaast vond ik het wel leuk om een oversized top te combineren met een lange, strakke kokerrok. 

Blazer: Esprit
Top: Esprit
Rok: Promiss
Horloge: Timex
Panty: V&D
Schoenen: H&M
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

  1. sunny mama says:

    Staat je heel leuk! Ik vind de rok erg mooi en hij combineert mooi met de metallic top.

Comments are closed.