Outfit of the day | Red Lips

Outfit of the day | Red Lips
Eindelijk! Het einde van mijn drukke scriptie periode nadert. Komende dinsdag moet ik hem inleveren. Dat betekent dat ik langzaam ook weer tijd heb voor mijn blog. Yaay! Ik kan niet wachten. 
Komende donderdag begin ik met werken. Zoals een aantal van jullie misschien al weten heb ik een bijbaan in de kinderopvang. Omdat ik in september een tijdje ga rondreizen door Spanje, is het niet handig om nu op zoek te gaan naar een baan die aansluit bij mijn huidige opleiding. Daarom wil ik de komende tijd proberen zoveel mogelijk te werken in de kinderopvang, zodat ik geld kan sparen voor mijn reizen die ik allemaal ga maken de komende tijd en wil ik ook graag geld sparen. Behalve dat ik straks hopelijk afgestudeerd ben, krijg ik geen studiefinanciering meer. Dat betekent dat ik wel moet werken om alles te kunnen betalen. Ik denk dat het wel goed komt. Ik ben nogal een bezig bijtje en met meerdere ‘projecten’ tegelijk bezig. Afgelopen week zag ik al een aantal hele toffe vacatures die aansluiten bij mijn huidige opleiding. Op zo’n moment merk ik ook dat ik heel veel zin heb om op zoek te gaan naar een baan die bij mijn hart ligt. 


Red lips
Deze outfit foto’s zijn al ruim een maand geleden geleden gemaakt door mijn schoonzusje. Door mijn scriptie zijn ze even blijven liggen, maar nu staan ze dan toch eindelijk online. Ik draag mijn favoriete ‘lips’ t-shirt van de H&M en mijn fijne boyfriend jeans ook van de H&M.

Jasje: H&M
Top: H&M
Jeans: H&M
Schoenen: All Stars
Armbandjes: Lucardi
 Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

 1. Marloes Meeusen says:

  Ah het shirtje is heel tof! Ik ben zelf niet zo'n fan van boyfriendjeans.

 2. crvy.nl says:

  Staat je prachtig! Kinderopvang is ook leuk, ik vind dat ook echt iets voor jou. Ik ken je natuurlijk niet, maar op je blog en sociale media kom je over als een heel lief en zorgzaam meisje. Veel succes met alles wat je gaat doen!

 3. Saskia | Former Parades says:

  Super spannend zeg met je afstuderen!! 😀 Heel tof allemaal. Je outfit is mooi, je haar ziet er trouwens ook super lekker zomers uit!

  ♥♥♥ Saskia

 4. Laura Steenks says:

  Wat fijn dat je scriptie er bijna op zit! Hele leuke outfit, die lippen zijn echt super leuk!

Comments are closed.