Vlog #3 | Genieten in het mooie Madrid en de mooiste AirBnB kamer

Vlog #3 | Genieten in het mooie Madrid en de mooiste AirBnB kamer

Het is alweer tijd voor mijn derde vlog die ik maakte tijdens mijn rondreis in Spanje. Deze derde vlog maakte in Madrid. Een Spaanse stad die ik erg mooi vind en zeker behoort tot mijn favoriet. In deze vlog ben ik net aangekomen in Madrid en ben ik blij om weer in Madrid te zijn en heb ik een hele mooie AirBnB kamer.

De eerste dag in Madrid heb ik heel veel gelopen en heel veel gezien. Ik vind het leuker om veel te lopen door een stad, zodat je veel meer kunt zien. Op de eerste dag heb ik een bezoek gebracht aan Sol, het El Retiro park, Gran via en nog veel meer. Ik sliep in de wijk Lavapíes, een multiculturele buurt op ongeveer 10 minuten lopen van Sol. Madrid is een stad die je echt een keer moet bezoeken. 

Wat vind je van mijn vlog?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Rebecca says:

  Jij vlogt echt alsof je het al lang doet, zo midden op straat. Zo nice!
  Mag ik zeker een voorbeeld aan nemen.
  Heel cool dat je in Madrid bent, het lijkt me echt heel erg tof!

  • admindiolifestyle says:

   Dank je wel! Fijn om te horen! Stiekem vind ik het nog best spannend! hihi!

 2. Sophie says:

  Leuke foto! Ik ben toevallig op dit moment in Lissabon om daar wat hot spots in kaart te brengen! Zou het super leuk vinden als je een kijkje wilt nemen als het stukje online staat :)! Ben namelijk erg benieuwd wat je vindt!! Liefs.

Comments are closed.