Outfit of the day | A house in the park

Outfit of the day | A house in the park
Wat was het heerlijk zomers weer vorige week. Hoewel het wel een tikkeltje warm was, heb ik er toch van genoten. Ik vond het fijn om weer met blote benen rond te paraderen en mijn meest zomerse outfits te dragen.
Als het zo’n lekker weer is, mis ik een tuin. Ik heb geen tuin of balkon en soms is dat wel jammer. Gelukkig liggen er een aantal parken in de buurt van mijn huis, waardoor ik altijd wel naar het park kan als ik dat wil. Zondag was het heerlijk weer en had ik zin om op een kleedje in het park te gaan liggen en te genieten. Met een bakje aardbeien, leesvoer en mijn vriend genoot van die mooie dag. 

We gingen naar het Randenbroek park. In dit park staat in het midden een prachtig wit landhuis. In mijn ogen een ideale plek om outfit foto’s te maken. Tussendoor hebben we dan ook outfit foto’s geschoten en ik moet zeggen dat ik ze stiekem best mooi vind geworden. Ik draag op een paar foto’s de Rayban zonnebril van mijn vriend. Haha! Ik was de mijne vergeten en een zonnebril staat zo leuk! πŸ˜‰Top: H&M
Ketting: Pieces
Rok: Men at Work
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Svenja Slootweg says:

    Een dagje relaxen in het park is altijd fijn <3 En wat zag je er weer prachtig uit Dionne! Love your style!

  2. Lien Declercq says:

    Leuke outfit en goed gecombineerd met de ketting! Pieces heeft toch altijd wel leuke accessoires. πŸ˜€

  3. Anna says:

    Wat een mooie outfit, de ketting staat er perfect bij. Ik had er wel andere schoenen bij aan getrokken.

Comments are closed.