Outfit of the day | A house in the park

Outfit of the day | A house in the park
Wat was het heerlijk zomers weer vorige week. Hoewel het wel een tikkeltje warm was, heb ik er toch van genoten. Ik vond het fijn om weer met blote benen rond te paraderen en mijn meest zomerse outfits te dragen.
Als het zo’n lekker weer is, mis ik een tuin. Ik heb geen tuin of balkon en soms is dat wel jammer. Gelukkig liggen er een aantal parken in de buurt van mijn huis, waardoor ik altijd wel naar het park kan als ik dat wil. Zondag was het heerlijk weer en had ik zin om op een kleedje in het park te gaan liggen en te genieten. Met een bakje aardbeien, leesvoer en mijn vriend genoot van die mooie dag. 

We gingen naar het Randenbroek park. In dit park staat in het midden een prachtig wit landhuis. In mijn ogen een ideale plek om outfit foto’s te maken. Tussendoor hebben we dan ook outfit foto’s geschoten en ik moet zeggen dat ik ze stiekem best mooi vind geworden. Ik draag op een paar foto’s de Rayban zonnebril van mijn vriend. Haha! Ik was de mijne vergeten en een zonnebril staat zo leuk! 😉Top: H&M
Ketting: Pieces
Rok: Men at Work
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

16 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.