Outfit of the day | In de Franse bergen

Outfit of the day | In de Franse bergen
Hoewel de vakantie ondertussen alweer bijna een week voorbij is, vind ik heerlijk om door alle foto’s te bladeren en de fijne herinneringen weer op te halen. Zoals jullie al wisten heb ik een road trip door Europa gemaakt. Onze eerst stop was in Luxemburg. Na Luxemburg vervolgden we onze reis naar Châtel. Een klein, idyllisch, Frans bergdorpje op de grens met Zwitserland. 
Tijdens de vakantie heb ik (natuurlijk) ook outfit foto’s gemaakt. Dit is de eerste vakantie outfit. Omdat het weer in Châtel nou niet bepaald zomers te noemen was, droeg ik een wat dikkere outfit. Maar ach, de kou en de regen mocht de pret niet drukken. De omgeving was wel heel mooi en het was een leuk plaatsje om een keer geweest te zijn. Morgen vertel ik jullie meer over ons verblijf in het Franse Châtel. 

Ketting: Happiness Boutique
Blouse: Only
Riem: Costes
Broek: Object
Schoenen: All Stars
In mijn koffer had ik zowel zomerkleding als wat dikkere kleding gedaan, omdat het weer nogal verschillend was op de plekken die we zouden gaan bezoeken tijdens onze road trip. Ideaal, want hierdoor had ik wél een dikke trui en vest bij. Iets wat ik normaal altijd vergeet. 
Ik draag mijn geliefde jeans blouse en mijn statement ketting waar ik zo blij mee ben. Ook draag mijn favoriete ‘shimmer’ broek. 
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

Comments are closed.