WIN | 2 x Lucardi More Initials Ketting

WIN | 2 x Lucardi More Initials Ketting
Afgelopen week kwam er een heel leuk pakketje van Lucardi binnen. In dat pakketje zat een heel mooi zilveren kettinkje met drie verschillende bedeltjes. Ik koos voor een zilver hartje, een zilver rondje en een rosé-kleurig klavertje vier. 
Ik vind het een heel mooi subtiel kettinkje die je heel gemakkelijk kunt combineren. Je kunt de bedeltjes alle drie dragen, maar je kunt er ook maar eentje dragen. Zelf vond ik het wel leuk om te kiezen voor een rosé kleurig bedeltje, dit vind ik toch wat speelser. 

Lucardi More Initials Ketting

Het kettinkje is van Lucardi en komt uit de More Initials collectie. Je kunt zelf een kettinkje samenstellen. De kettinkjes zijn in het zilver, rosé en goud verkrijgbaar en de hangertjes ook. Zelf ben ik dol op dit soort kettinkjes. Je kunt ze leuk combineren en het is ook leuk om meerdere kettinkjes te dragen. 
Omdat het bijna Valentijnsdag is heb ik een hele leuke win actie voor jullie. Ik mag namelijk twee More Initials kettinkjes met drie bedeltjes weggegeven. 
Wat moet je doen om kans te maken?
 • Diolifestyle op Bloglovin volgen,  
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres, én laat in de reactie ook weten welke stappen je gedaan hebt.

Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen

De winactie loopt tot zondag 15 februari 23.59

Succes!

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Alexa Op 't Land says:

  ik doe mee, alle stappen gedaan! weet alleen niet of het bericht liken gelukt is kreeg een heel raar scherm en mijn hartje werd niet rood 🙁

 2. Berdien Renes says:

  Ahhh wat cute! Ik doe graag mee.
  – Ik volg je via Bloglovin ( ByBird | Berdien Renes)
  – Via FB ( Birdy Bird)
  Extra:
  – Instagram ( berdienrenes)
  – YouTube ( Berdien Renes)
  Liefs,
  Berdien
  berdien_renes@yahoo.com

 3. Ilja Waning says:

  Wat een leuke actie zeg! Ik vind dit soort subtiele kettinkjes helemaal geweldig. Ik volg je op Bloglovin', Facebook en Youtube en heb het bericht op FB gedeeld dus 2 extra's en alles wat verplicht is (+4) 😛 mstumtummetje@hotmail.com

 4. Manou says:

  I love Lucardi! Echt zo'n leuke en betaalbare winkel.
  Ik doe daarom dus erg graag mee.
  Ik volg je op bloglovin', facebook, instagram, youtube én heb het bericht op mijn eigen tijdlijn geplaatst :D.

  mijn mail is manou.hendriks@hotmail.com

 5. Petra says:

  Wat een prachtig sieraadje, Natuurlijk doe ik heel graag mee en deed alle verplichte stapjes al een tijdje…Ook ben ik je gaan volgen op Youtube en heb ik de post gedeeld via Facebook…Ik volg overal onder mijn eigen naam, Petra Krommenhoek

  fingers crossed
  xx

  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

 6. Nina Simplynspecial says:

  Super leuke kettinkjes. Ik ben wel toe aan iets nieuws, iets anders 🙂
  Ik volg je via Bloglovin, vind je FB pagina leuk, volg je op Instagram, en ik heb geabonneerd op je Youtube kanaal (onder de naam Appeltaartjee).

 7. Willemijn van Ammers says:

  Leuke kettingen!
  Ik heb je gevolgd via Bloglovin, FB pagina geliked, gevolgd op Instagram en ik heb mij geabonneerd onder je Youtube kanaal!

 8. Anita te Gussinklo says:

  Wat een mooie ketting van Lucardi.
  Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin,Facebook (liked & shared) & ik ben nu ook geabonneerd op je You Tube kanaal.
  anita71@caiway.net

 9. Alexandra // ILUMUOTI says:

  Hele leuke ketting en winactie, ik doe graag mee 🙂
  Ik heb alle verplichte stappen gedaan 😉

  xx

Comments are closed.