Outfit of the day | Pretty Maastricht

Outfit of the day | Pretty Maastricht
Vorige week bezocht ik samen met mijn vriend het mooie Maastricht. Wat is het toch altijd weer fijn om in het Maastricht te zijn. Ik heb er tot mijn 18e gewoond en ben in de buurt opgegroeid. Daarnaast heb ik heel wat jaartjes in een kledingwinkel in Maastricht gewerkt. Ik vond het altijd al een heerlijke stad, maar sinds ik verhuisd ben naar de Randstad en meer in Amsterdam ben dan in Maastricht is het zo fijn om weer in je eigen, vertrouwde stad te zijn. Maastricht is zo’n mooie, oude en sfeervolle stad waar ik gewoon Limburgs kan praten en niemand opkijkt omdat ik een zachte ‘G’ heb. Dat is in Amsterdam wel anders. Ook al woon ik alweer bijna 4 jaar boven de rivieren, je hoort mijn zachte ‘G’ nog steeds en ik denk niet dat ik die ooit verlies. Mijn vriend is Limburgs, net als de familie van mijn vriend en mijn eigen familie. Daardoor praat ik nog veel Limburgs.
Pretty Maastricht
Deze outfit foto’s zijn gemaakt in het mooie stadspark van Maastricht. Het is volop herfst, dat levert altijd een mooie foto’s op. Ik heb geprobeerd om actie foto te maken terwijl ik de bladeren in de lucht schop. Alleen zien die foto’s er op een of andere manier heel houterig uit, daardoor zal ik ze jullie besparen. 

Ik draag mijn nieuwe rokje van Costes. Ik kocht hem in de sale voor €20,-. Het rokje heeft een schattig patroontje en op de achterkant heeft hij een rits. Ik vond het wel leuk om dit rokje te combineren met een blouse, zodat de outfit niet te tuttig wordt door het rokje. Ik heb de blouse aan de voorkant nonchalant in mijn rokje geduwd. Ik duw steeds vaker mijn trui of blouse in mijn broek of rokje voor een nonchalante look. Ik draag mijn favoriete statement ketting van dit moment. Als laatste draag ik mijn favoriete laarzen uit Milaan. Ik kocht ze twee jaar geleden en draag ze nog steeds heel graag. 
Ketting: Forever21
Blouse: C&A
Rok: Costes
Panty: HEMA
Schoenen: Bata
Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

27 comments

 1. Saskia | Former Parades says:

  De herfst levert inderdaad altijd supermooie foto's op! Leuke outfit 🙂 Ik doe mijn truien / tops ook steeds vaker een beetje in mijn broek, ik vind dat er superleuk uitzien!

  liefs

 2. Ismay says:

  Dat rokje is super mooi. Prachtig patroontje zit er in verwerkt. En het zijn echt prachtige foto's geworden. Je straat helemaal! Liefs

 3. L'armoire d'Amélie says:

  Maastricht vind ik zo'n gezellig stad! Ik ben er nu al een tijdje niet meer geweest, dus dat is een goede reden om er nog eens te shoppen 🙂 Je jeanshemdje vind ik erg leuk! Xx

 4. Keys of Anouk says:

  Wat een mooie outfit draag je! Ik vind je rokje onwijs leuk 🙂 En Maastricht vind ik ook een ontzettend mooie en gezellige stad! xo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.