Outfit of the day | Cognac kleurige enkellaarsjes

Vorige week donderdagavond toen ik laat thuis kwam van een gezellig dagje Amsterdam stond er een enorme, grote doos voor mijn deur. Ik wist dat er pakketjes werden bezorgd, alleen is het dan nog altijd afwachten of iemand thuis is zodat het pakketje aangenomen kan worden. Happy me, er was iemand thuis geweest, want er stonden namelijk twee dozen voor mijn deur.

Pakketjes tijd

Er stond niet één pakketje, maar er stonden er twee. Ik had namelijk een bestelling bij Nelson en bij de H&M geplaatst. Hoewel het al heel laat was en ik heel moe was, wilde ik toch persé de pakketjes open maken. Ik was te nieuwsgierig. De eerste doos was van het schoenenmerk Nelson. Nelson is een schoenenwinkel die een groot assortiment heeft, en waar veel mooie merken worden verkocht. Ik heb er al regelmatig schoenen gekocht. Ik had een giftcard van deze winkel. Dit maakt het shoppen natuurlijk nóg leuker.

Cognac kleurige enkellaarsjes

Ik wist niet zo goed welke laarsjes ik moest uitzoeken, aangezien er zoveel mooie laarsjes tussen stonden. Te veel keuze. Ik heb uiteindelijk drie paar schoenen besteld, zodat ze thuis kon passen en kon oordelen welke ik het mooiste vond. Ik heb lastige voeten en daardoor zitten lang niet altijd alle schoenen even goed. De laarsjes zagen er allemaal heel mooi uit, maar uiteindelijk koos ik voor de cognac kleurige enkellaarsjes. Er zit een hak onder van ongeveer 5 cm, maar ze lopen erg fijn. Je kunt ze ideaal dragen onder een skinny jeans, maar ook prima onder een rokje. Ik ben er heel blij mee!

Oh ja, misschien leuk voor jullie. Op 2, 3 en 4 december zijn er VIP dagen bij Nelson. Dat betekent dat je 25% korting krijgt op alle schoenen. Dat is natuurlijk altijd leuk!
Blazer: Silver Creek
Top: Vero Moda
Riem: Esprit
Jeans: Tommy Hilfiger
Schoenen: Nelson
Wat vind je van mijn nieuwe laarsjes?
Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Svenja Slootweg says:

  Wat een mooie locatie om foto's te maken. Je jasje vind ik ook heel mooi, gaaf en origineel patroontje!

 2. Marloes | Budgetproof.nl says:

  Ze zijn leuk <3 passen ook lekker bij veel dingen met deze kleur!

 3. Marleen says:

  Ik vind ze echt heel mooi. Ik ben sowieso altijd groot fan van die cognac kleur! xx

 4. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Oh wauw, die laarsjes zijn zo onwijs mooi! Die kleur ookal! <3

 5. Anna says:

  Wauw, wat een leuke locatie voor foto's! Vind je jasje en laarsjes heel erg mooi <3

Comments are closed.