Outfit of the day | Quality time in Amsterdam

Outfit of the day | Quality time in Amsterdam
Vorige week zaterdag besloot ik samen met mijn vriend spontaan een dagje naar Amsterdam te gaan. Amersfoort is natuurlijk niet zo ver weg van Amsterdam, binnen een halfuur sta je op Amsterdam centraal. Ideaal. Het was een heerlijke warme zonnige dag. Een beetje quality time samen kan geen kwaad.
Als ik terug denk aan vorige week zaterdag verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht. Wat was het fijn! Nadat we aangekomen waren, besloten we op de Oosterdokkade in het zonnetje ergens te gaan lunchen. We wilden graag OV fietsten huren, maar helaas waren die bij het centraal station op, dus we besloten te gaan lopen. Na een heerlijke lunch liepen via de Chinese buurt naar het centrum waar we lekker in de zon langs de grachten liepen en een bezoekje brachten aan het Leidseplein. Ook bezochten we een aantal schoenen winkels, omdat mijn vriend nieuwe schoenen nodig had.

Trui: Mango
Rok: Mango
Laarzen: SPM
Tas: SPRDLX
Horloge: DKNY

En als je dan toch in het mooie Amsterdam bent, kun je net zo goed outfit foto’s maken. Vind je niet? (: Dat dacht ik toch dus ook. Amsterdam staat vol met prachtige straten, hoekjes, trapjes en andere mooie plekken waar je outfit foto’s kunt maken. Ik draag een nieuwe trui en een nieuwe rok. Hoewel ik de trui misschien al een halfjaar geleden gekocht heb, heb ik hem pas twee keer gedragen. Ook draag ik een koker rok. Deze koker rok kocht ik in Spanje. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer rokjes draag, omdat ik rokjes stiekem toch wel heel erg leuk vind en mooi vind staan.

Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

13 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.