Wees lief voor je handen | Manicure behandeling

Wees lief voor je handen | Manicure behandeling

Vorige week bracht ik een bezoekje aan beautysalon Dana in Amersfoort. Ik had geen afspraak voor een gezichtsbehandeling maar ik had een manicure afspraak. Ook deze behandeling heb ik makkelijk en snel online kunnen boeken via Treatwell.
Ik had gekozen voor een uitgebreide manicure behandeling. Het leek mij namelijk wel eens fijn om een keertje mijn handen en nagels goed te laten verzorgen. Vooral nu het winter is, heb ik veel last van droge handen en gescheurde nagelriemen. Tijd voor een verandering.

Wees lief voor je handen | Manicure behandeling
Ik werd vriendelijk ontvangen en ze bracht mij naar de salon. Daar werden mijn handen grondig onder handen genomen. Eerst werd mijn nagellak eraf gehaald en werden mijn nagels goed verzorgd. Mijn nagels werd gevijld, gepolijst en mijn nagelriemen werden verzorgd. Vervolgens was het tijd voor een nagelverzorging en kreeg ik een verzorgende base coat op mijn nagels.

Nadat mijn nagels uitgebreid waren behandeld, was het tijd voor een handpakking. Deze handpakking zorgde ervoor dat mijn handen zacht en verzorgend uitzagen. Hierna was het tijd voor het lakken van mijn nagels. Ze werkte met het nagellak merk Orly. Ik koos voor een roze kleur. Nadat mijn nagels droog waren, was de behandeling afgelopen.

De salon bevindt zich in een sportschool in het centrum van Amersfoort.
Helaas bleek dat mijn nagellak nog niet helemaal droog was, want eenmaal thuis aangekomen waren op een aantal nagels de nagellak beschadigd. Ook zag ik bij thuiskomst dat niet alle nagels goed gevijld waren. Jammer, maar al met al was het wel een fijne behandeling.
Ga jij wel eens naar de manicure?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Guusje says:

  Wat fijn! Ik ben nog nooit naar de manicure geweest en ben een ramp in nages vijlen..misschien toch maar een keertje een afspraak maken!

 2. Denise says:

  Wat jammer dat het achteraf toch niet zo fijn bleek te zijn.. Kan gebeuren! Heel goed dat je zo'n eerlijk artikel schrijft! X

 3. natasha says:

  Jammer dat je nagels nog niet helemaal droog waren… Ik wil ook echt eens naar de manicure, nog nooit gedaan!

  Liefs x

 4. Nicky says:

  Ik ben vroeger 'model' geweest voor een vriendin die zo'n opleiding volgde. Nu werk ik echter in een winkel (vooral bij groenten en fruit, in koude temperaturen) en heb ik een eigen moestuin, en mijn handen zijn absoluut niet meer zo zacht te noemen. Een manicure zou ik lang niet merken, dus vind ik het wat zonde van de centen. Wist je trouwens, als je goed kijkt, dat je aan de handen kan zijn of iemand handarbeid uitvoert ofniet? Ik had vroeger 'fijnere' handen, terwijl ik nu meer klompen lijk te hebben. Het maakt niet of ze verzorgd zijn ofniet, je blijft het zien vind ik.

 5. Sophie Hol says:

  Ik ben één keer geweest toen ik een cadeaubon had, maar ik werd toen heel erg afgeraffeld. Het zou een behandeling van drie kwartier zijn en stond na een half uur buiten. Mijn nagels waren ook heel lelijk gelakt. Sindsdien ben ik niet meer geweest. Ook al realiseer ik me dat dit meer zei over de salon dan de manicure op zich. Misschien moet ik het weer eens proberen!

 6. Alexa Op 't Land says:

  dat kan zo lekker zijn maar ik vind een gezichtsbehandeling echt veel lekkerder

 7. Anouk says:

  Oeh lijkt me wel heel fijn zo'n manicure. Als ik mijn handen zo bekijk mogen ze ook hard onder behandeling genomen worden haha

 8. Mandy says:

  Leuk om te lezen! Ik heb toevallig vorige week ook voor het eerst een manicure gehad 🙂

 9. Fijn dat je een eerlijk artikel schrijft! Ik ga eigenlijk nooit naar de manicure 🙁 persoonlijk vind ik het nu te veel geld voor iets wat ik niet echt nodig heb (ik ben en blijf een arme student xD)

 10. Rachel Kromdijk says:

  wauw wat een fijn en eerlijk artikel heel goed ik doe dit eigenlijk nooit..

 11. Leuk dat je dat mocht uitproberen! Ik heb laatst ook een samenwerking met Treatwell gehad en mocht wimperextensions laten zetten. Ik moet ook echt weer een manicure doen!

Comments are closed.