Wees lief voor je handen | Manicure behandeling

Wees lief voor je handen | Manicure behandeling

Vorige week bracht ik een bezoekje aan beautysalon Dana in Amersfoort. Ik had geen afspraak voor een gezichtsbehandeling maar ik had een manicure afspraak. Ook deze behandeling heb ik makkelijk en snel online kunnen boeken via Treatwell.
Ik had gekozen voor een uitgebreide manicure behandeling. Het leek mij namelijk wel eens fijn om een keertje mijn handen en nagels goed te laten verzorgen. Vooral nu het winter is, heb ik veel last van droge handen en gescheurde nagelriemen. Tijd voor een verandering.

Wees lief voor je handen | Manicure behandeling
Ik werd vriendelijk ontvangen en ze bracht mij naar de salon. Daar werden mijn handen grondig onder handen genomen. Eerst werd mijn nagellak eraf gehaald en werden mijn nagels goed verzorgd. Mijn nagels werd gevijld, gepolijst en mijn nagelriemen werden verzorgd. Vervolgens was het tijd voor een nagelverzorging en kreeg ik een verzorgende base coat op mijn nagels.

Nadat mijn nagels uitgebreid waren behandeld, was het tijd voor een handpakking. Deze handpakking zorgde ervoor dat mijn handen zacht en verzorgend uitzagen. Hierna was het tijd voor het lakken van mijn nagels. Ze werkte met het nagellak merk Orly. Ik koos voor een roze kleur. Nadat mijn nagels droog waren, was de behandeling afgelopen.

De salon bevindt zich in een sportschool in het centrum van Amersfoort.
Helaas bleek dat mijn nagellak nog niet helemaal droog was, want eenmaal thuis aangekomen waren op een aantal nagels de nagellak beschadigd. Ook zag ik bij thuiskomst dat niet alle nagels goed gevijld waren. Jammer, maar al met al was het wel een fijne behandeling.
Ga jij wel eens naar de manicure?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

12 comments

  1. Denise says:

    Wat jammer dat het achteraf toch niet zo fijn bleek te zijn.. Kan gebeuren! Heel goed dat je zo'n eerlijk artikel schrijft! X

  2. Nicky says:

    Ik ben vroeger 'model' geweest voor een vriendin die zo'n opleiding volgde. Nu werk ik echter in een winkel (vooral bij groenten en fruit, in koude temperaturen) en heb ik een eigen moestuin, en mijn handen zijn absoluut niet meer zo zacht te noemen. Een manicure zou ik lang niet merken, dus vind ik het wat zonde van de centen. Wist je trouwens, als je goed kijkt, dat je aan de handen kan zijn of iemand handarbeid uitvoert ofniet? Ik had vroeger 'fijnere' handen, terwijl ik nu meer klompen lijk te hebben. Het maakt niet of ze verzorgd zijn ofniet, je blijft het zien vind ik.

  3. Sophie Hol says:

    Ik ben één keer geweest toen ik een cadeaubon had, maar ik werd toen heel erg afgeraffeld. Het zou een behandeling van drie kwartier zijn en stond na een half uur buiten. Mijn nagels waren ook heel lelijk gelakt. Sindsdien ben ik niet meer geweest. Ook al realiseer ik me dat dit meer zei over de salon dan de manicure op zich. Misschien moet ik het weer eens proberen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.