Outfit of the day | Tuinbroek

Outfit of the day | Tuinbroek
Daar is die dan eindelijk, dé outfit met mijn witte tuinbroek. Op mijn Instagram account had ik al een sneak peek gedeeld en vandaag deel ik hem op mijn blog. 
Alweer een maand geleden kocht ik hem dan toch maar. Een witte tuinbroek. Tuinbroeken zijn hip en veel mensen dragen er eentje. Meestal in jeans, maar zelf vond ik het wel leuk om hem in het wit te kopen zodat ik het in de zomer veel aan kan. Ik kocht hem bij de H&M en hij heeft van die mooie koperen details. Eerst wist ik niet zo goed hoe ik hem moest combineren, maar nu ben ik er maar al te blij mee en draag ik hem draag. 


Tuinbroek: H&M
Top: H&M
Schoenen: All Stars
Ik kocht mijn tuinbroek in een maatje groter, zodat die wat oversized valt. Dit vind ik zelf een leuk effect geven.
Wat vind je van mijn tuinbroek?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Wendy Beekhuizen says:

  Leuke tuinbroek! Al zou ik zelf een witte niet aan durven, call me clumsy 🙂 X

 2. Sharon Navarro says:

  Die is gaaf!!
  Ik heb zelf ook net een outfit post met een tuimbroek geplaatst, maar dan gewoon een standaard jeans tuinbroek 😉

 3. Saskia | Former Parades says:

  Hij staat je heel tof! Heerlijk zomers inderdaad, zo'n wit exemplaar!

  ♥♥♥ Saskia

 4. renee says:

  super leuke tuinbroek staat je goed.
  draag zelf ook regelmatig een tuinbroek alleen nog helaas geen witte

Comments are closed.