Outfit of the day | Add some flavour – velvet colbertjasje

Outfit of the day | Add some flavour – velvet colbertjasje

Ken je dat gevoel dat je een kledingstuk tegenkomt waar je meteen verliefd op wordt? Dat gebeurde met dit roze velvet colbertjasje. Ik kwam hem in de etalage van de Costes tegen, maar op dat moment was de winkel gesloten. Jammer, maar aangezien online shoppen een favoriete bezigheid is, besloot ik hem op te zoeken hun online shop. Nergens te vinden. Hij stond nog niet online. Bummer! Uiteindelijk bracht ik een paar dagen later een bezoek aan de winkel en paste ik hem. Hij zat als gegoten en ik vond hem erg mooi, maar het was de prijs die mij aan het twijfelen zette..

Slow Fashion

Weet je nog dat ik een paar weken geleden schreef dat ik voortaan duurdere kleding wilde kopen van betere kwaliteit? Ik wilde niet alleen voorkomen dat mensen zeggen het is vast een H&M’tje, maar ik wilde ook betere kwaliteit. Kleding die langer mee gaat en niet na twee keer was niet meer mooi is, want dan draag ik het toch niet meer. Met dit in het achterhoofd shopte ik roze velvet jasje van €69,95 van Costes Studio.


Add some flavour

Dat ik soms ietwat gekke outfits draag, is voor velen geen verrassing meer. Soms vind ik het heerlijk om out of the box te zijn en iets anders te dragen. In de Randstad is dat geen probleem, maar zodra je naar het zuiden des land reist, krijg je al snel een opmerking naar je hoofd geslingerd. Niet dat mij dat wat uitmaakt. Ik draag het omdat ik het mooi vind. In Maastricht werd een keer aangesproken met mijn luipaard jas; Mag ik je jas lenen met Carnaval? Nee! 🙂

Naast mijn nieuwe blazer, draag ik ook mijn nieuwe zonnebril van Ralph Lauren waar ik ontzettend blij mee ben. Nu het voorjaar is, kan een mooie zonnebril niet bij ontbreken. Ik shopte hem trouwens bij Sunglasses Shop. Een webshop met een uitgebreid assortiment aan prachtige zonnebrillen. Nieuwsgierig welke Ralph Lauren zonnebrillen ze nog meer verkopen? Bekijk hier het aanbod.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

 1. Romy says:

  Superleuk juist dat je soms niet-standaard kleding draagt. Ik vind dit roze colbertjasje echt superleuk en het staat je prachtig!

 2. Karlien - Polished Cats says:

  oh wauw dit vestje is echt geweldig!
  de kleur is ook ontzettend leuk

  liefs
  Karlien

 3. Wat toevallig! Dat jasje heb ik ook gepast, maar ik vond hem bij mezelf niet zo mooi staan. Echt jammer, want hij stond in de etalage zoooo mooi! Hij past heel goed bij je. Lekker veel dragen!

Comments are closed.