#mustvisit | Blur your life Amersfoort

#mustvisit | Blur your life Amersfoort

Vorige week zaterdag was de opening van Blur your life in Amersfoort. Ik was reuze benieuwd naar dit concept en besloot vorige week zondag meteen een kijkje te nemen. In de tussentijd had ik al gespiekt op hun social media kanalen en raakte erg enthousiast. Ik hou van dit soort conceptstores die prachtig gestyled zijn, mooie duurzame producten verkopen en waar je ook nog eens terecht kunt voor een heerlijke kop koffie en een lekkere wafel. 

Everything has a story

Gisteren bracht ik voor de tweede keer een bezoek aan Blur your life en deze keer sprak ik met Rianne één van de oprichters. Iedere keer als ik door de winkel loop word ik een beetje meer verliefd. Wat ontzettend tof dat er in Amersfoort nu zo’n winkel als dit ligt. Tijdens het gesprek met Rianne vertelde ze mij dat alle producten die verkocht worden een verhaal hebben. Ze noemen zichzelf niet zo zeer een conceptstore, maar zien zichzelf als een storystore. Een winkel vol verhalen. 


Draag een steentje bij

Het assortiment is uitgebreid. Ze verkopen sieraden, planten, boeken, interieur spulletjes, maar ook kleding, stationery en andere leuke hebbedingetjes. Ze willen je bewust proberen te maken over de spullen die je koopt. De producten die bij Blur verkocht worden dragen allemaal op hun eigen manier bij een aan een betere wereld. Dit kan heel breed zijn; van producten van een lokale kaasboer, gerecyclede onderzetters en kledingstukken die gemaakt zijn van biologisch katoen. Een mooi initiatief.

Blur.your.life

Het motto van Blur is Let’s Blur the line between work an play; een mooi motto. Als iedereen iets doet waar hij of zij gelukkig van wordt, dan wordt de wereld een stukje mooier. Zelf ben ik een grote voorstander van het idee dat je iets moet doen waar je gelukkig van wordt. Het is niet alleen goed voor je mind, maar het draagt ook bij aan betere resultaten.

Nieuwsgierig geworden?

Blur your life bevindt zich op de Mooierstraat 18 in Amersfoort en is elke woensdag tot zondag geopend van 11.00 tot 18.00. Meer weten? Volg Blur hier op Instagram en breng snel een bezoek aan deze toffe winkel.

Hou jij ook van dit soort winkels?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Veerlez says:

    Whoaaa dit ziet eruit als een heerlijke winkel! Jammer dat het vandaag pasen is, anders was ik er meteen naar toe gegaan! Nu moet ik echt binnenkort mijn Amersfoort dagje plannen 🙂

  2. Manon says:

    Dat ziet er heel erg leuk uit, wat een gezelligheid. Leuk om lekker even doorheen te snuffelen

  3. Rowan says:

    Wat een leuke hotspot! Het ziet er heel erg stijlvol en mooi uit! Ga ik zeker even onthouden voor als ik weer een keertje in Amersfoort ben!

Comments are closed.