Outfit of the day | Sneakers, luipaard jas én een gouden tas

Outfit of the day | Sneakers, luipaard jas én een gouden tas

Oow boy, stiekem vind ik deze outfit fantastisch! Lekker veel van alles. Ik draag roze Adidas sneakers, een luipaard jas en een goud/bruine leren tas: top! Op straat krijg ik verschillende reacties als ik deze jas draag: de een vind hem mooi en in Maastricht werd ik aangesproken door iemand met de vraag of ze mijn jas voor carnaval mochten lenen. Ach ja, iedereen heeft zijn eigen smaak en maar goed ook. Kijk je mee naar mijn outfit?

Sneakers naar je werk

Een paar weken geleden deelde ik al mijn favorieten sneakers voor het komende seizoen. Toch heb ik maar weinig sneakers als je mijn schoenencollectie bekijkt. Het grootste deel bestaat uit (enkel)laarsjes. Zelfs in de zomer draag ik laarsjes. Nu ik een nieuwe baan heb, waar het ook toegestaan is om sneakers te dragen, vond ik het een goed moment voor een nieuw paar. Ik heb de afgelopen tijd vaak getwijfeld om een paar sneakers te kopen, maar als je ze alleen maar in het weekend kan dragen (op mijn vorige werk was het allemaal wat formeler..), vond ik het zonde. Ik ben heel blij dat ik nu mijn stoere jeans, jasjes én sneakers weer aan kan naar het werk.Jas: Zara – Tas: DayaDay – Top: Costes – Jeans: Tommy Hilfiger – Sneakers: Adidas

Ik ben heel blij met deze Adidas sneakers. Roze is dé kleur op dit moment, dus ik loop er ook nog eens modieus bij. Daarnaast is het natuurlijk tof om af en toe een stoere outfit met sneakers te dragen. Ook merkte ik dat het wanneer je op citytrip bent, het ook soms handiger is om schoenen te hebben waar je goed op kunt lopen. Laarzen zijn prima op te lopen, met of zonder hak, maar als je tijdens een citytrip opeens gemiddeld 20.000 stappen zet, (lange leve de FitBit) zijn sneakers toch een stuk comfortabeler.

Deze schoenen zijn van Adidas en ik shopte ze bij Sooco. Een webshop met een uitgebreid assortiment aan schoenen voor iedereen. Ik kan niet wachten om ze op allerlei manier te combineren. Dus ben je nog op zoek naar een mooi paar schoenen? Hier vind je een overzicht. Met een nieuw paar schoenen loop je er fabulous bij dit voorjaar.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Jessica J. says:

  Ik hou van m’n Adidas sneakers! Ik heb ze in december/januari bijna drie weken aan een stuk gedragen op onze reis naar Amerika en heb geen een keer zere voeten gehad – behalve van de vermoeidheid, dan. 🙂 Ik draag ze nu nog steeds dagelijks. Knallende jas, zeg!

 2. Joyce - LemonyLifeNL says:

  Ik vind je sneakers echt geweldig! Naar zoiets ben ik ook nog op zoek. Alleen je jas vind ik echt niks haha, is niet mijn smaak.

 3. Roos says:

  Wat een hééérlijke jas dit haha! Ben zo onwijs dol op panterprint. Hij staat je super goed 🙂

 4. Roos says:

  Ah ik vind je jas echt heel erg leuk! Ik vind het ook mooi gecombineerd met deze top eronder.

 5. Eva says:

  Leuke outfit! Zo’n soort jas vind ik er altijd zo mooi uit zien 🙂 En je schoenen zijn leuk zeg!

 6. Irene says:

  Je jas is ♥♥♥♥ Ik mocht op mijn vorige werk wel sneakers dragen maar ik werkte in een winkel dus wij moesten dingen van daar aan en die sneakers vielen toch een beetje tegen. Dus ik ben ook heel blij dat ik nu alle schoenen aan kan die ik wil 😀 en ik kocht ook meteen een paar Adidasjes! Maar dan Stan Smith’s met stipjes.

Comments are closed.