Thermen Soesterberg | Waan je in een oase van rust

Thermen Soesterberg | Waan je in een oase van rust

Twee weken geleden bracht ik een bezoek aan Thermen Soesterberg. Thermen Soesterberg is sindskort overgenomen door Thermen Bussloo, een plek waar ik af en toe kom. Deze nieuwe locatie ligt op fietsafstand vanaf mijn huis ligt. Ideaal. Of misschien niet, stel je voor je komt bekenden tegen..? Een beetje gek. Ach ja. Kijk je mee?

Thermen Soesterberg

De dag dat ik een bezoek bracht aan Thermen Soesterberg, was ook de dag dat ik naar Portugal vloog. Hierdoor was het een bliksem bezoek en ben ik er maar kort geweest. Toch kon dat de pret niet drukken. We kregen namelijk een rondleiding door het hele gebouw. Het was enorm groot en het biedt veel mogelijkheden. Doordat de sauna recent is overgenomen, vinden er diverse werkzaamheden plaats, zodat de sauna dezelfde look en feeling krijgt als bij Thermen Bussloo. Dat is niet verkeerd, want op diverse plaatsen in het gebouw zitten systeem plafonds en dat oogt soms wat minder gezellig. Alle plafonds worden gerenoveerd. Daarnaast kon je voorheen zowel naakt als in badkleding naar de thermen gaan, omdat het gebouw in twee delen was opgesplitst. Ook dat is veranderd. Nu is het een grote thermen waar je naakt naar toe gaat en af en toe zijn er badkleding dagen. 


Gezichtsbehandeling

Naast het feit dat je heerlijk kunt ontsnappen in één van de sauna’s of zwembaden, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Nadat de rondleiding afgelopen was, was het tijd voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Het is niet verkeerd om jezelf af en toe een beetje te pamperen. Naast een gezichtsbehandeling, bieden ze nog veel meer behandelingen. Een tijdje terug genoot van een heerlijke massage in Thermen Bussloo. Ook niet verkeerd kan ik je vertellen.

Wist je dat?

Er bevinden zich twee kwalitatieve goede restaurants waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, diner of gewoon een lekkere kopje koffie. Daarnaast vinden er dagelijks opgietingen plaats in diverse sauna’s. Zelfs het WK opgieten vindt plaats bij Thermen Soesterberg. Dit WK wordt gehouden in het eerste sauna theater dat binnenkort geopend wordt. De verbouwingen duren nog tot ongeveer begin mei, maar ondertussen kun je al genieten en helemaal zen worden. Wees niet bang, je zult geen last hebben van de verbouwingen, want die vinden vooral ‘s nachts plaats. Wel zo handig.

Leuk nieuws! Ik mag twee toegangskaarten verloten onder mijn lezers. Dus, ben jij toe aan een dagje ontspanning? Volg mij via Instagram en like de Facebook pagina van Diolifestyle en maak kans op twee entreekaarten.

Ga je wel eens naar de sauna?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Darina says:

  Ziet er heel fijn uit allemaal…ga nooit naar de sauna maar wel naar de thermaalbaden.

 2. Jessica J. says:

  Een saunatheater? Vreemd, haha! Ik ben nog nooit naar de thermen geweest, enkel naar een privésauna. Heerlijk is dat! Zo’n sterrenplafond zou ik ook wel bij ons thuis willen, trouwens. ♥

 3. Rowan says:

  Klinkt goed! Ik vind de sauna altijd heerlijk om weer even op te laden. Ik doe graag mee met de actie en volg je al op Facebook en Instagram. 🙂 Liefs, Rowan

 4. lana says:

  Een tijdje geleden ben ik voor de eerste keer met mijn vriend naar een wellness gegaan en dat was puur genieten. Nu vind ik het iets vrij belangrijk in onze relatie, je kan even ontspannen en je bent samen. Daarom doe ik ook heel graag mee met deze wedstrijd! Ik volgde je al even op fb maar nu ook op instagram! ?

 5. Veerlez says:

  Ik wil nog steeds een keer gaan kijken daar, toen het nog Sauna Soesterberg was (voor de verbouwing en verhuizing) was ik daar regelmatig te vinden. Ik heb er ook een tijdje op fietsafstand vandaan gewoond 🙂 Ik wil sowieso binnenkort een keer gaan kijken, na je artikel ben ik helemaal benieuwd!

Comments are closed.