Outfit of the day | Coffee festival, Foodhallen & Amsterdamse grachten

Outfit of the day | Coffee festival, Foodhallen & Amsterdamse grachten

Twee weken geleden bracht ik samen met mijn vriend een bezoek aan Amsterdam. Ondanks dat we beide in Amsterdam werken en ook redelijk in de buurt wonen, gaan we niet vaak naar Amsterdam. Eigenlijk best zonde, want het is een mooie stad. Ik word altijd erg blij van de grachten en de mooie grachtenpanden. 

Coffee festival

We gingen niet zomaar naar Amsterdam, maar we hadden een missie. Het jaarlijkse Coffie festival vond plaats en ik had een uitnodiging gekregen. Aangezien ik nogal gefascineerd ben door grote koffie apparaten en heerlijke koffie, leek mij dat een mooie combinatie. Tevens zijn die luxueuze koffie machines net zo veel keep dreaming als de een huis aan de grachten van Amsterdam, maar heij een mens moet toch kunnen fantaseren.

Westergasfabriek

Het Coffee festival vond plaats bij de Westergasfabriek. Geen verkeerde locatie. Zelf kom ik er alleen vanwege Fashionweek. Ondanks dat het druk was, heb ik veel toffe dingen gezien, lekkere koffies geproefd en mijn ogen uitgekeken naar de prachtige apparaten. Omdat het doel uiteraard koffie was en niet eten, waren er niet zo veel eettentjes, dus we besloten een wandeling te maken naar de Foodhallen. Een plek waar ik nog niet eerder was geweest. Wel ben ik een erge fan van foodhallen zoals je die kent in het buitenland. Ook hier was het op een zaterdagmiddag gezellig druk, maar ik heb intens genoten van mijn knoflook bitterbal, dumplings en als slagroom op de taart een plankje met de lekkerste Spaanse Iberico ham. Ultiem genieten noem ik dat. En ook iets wat je verdient als je fulltime werkt. 

Take a picture

Als je dan toch in Amsterdam bent en culinair bezig bent, kunnen outfit foto’s voor een grachtenpand niet ontbreken. Ik draag trouwens mijn nieuwe jurkje van Maison Scotch. Een merk dat ik al langer erg mooi vond, maar tijdens mijn studententijd lang niet altijd betaalbaar was. Lang leven het fulltime werken en een fatsoenlijk salaris. Dit jurkje shopte ik overigens bij VTmode.nl. Een webshop waar ik nog nooit eerder van gehoord heb, maar wel een uitgebreid assortiment in combinatie met een prettige webshop aanbieden. Een pluspunt, aangezien veel relatief kleine en onbekende webshops bout zijn. Deze niet, dit was echt een fijne webshop. Naast Maison Scotch verkopen ze nog veel meer merken.

Is jouw kledingkast toe aan een frisse voorjaarsschoonmaak? Shop je nieuwe items bij VT Mode en ontvang met de code VT-DLS-CADL 10% korting op je bestelling. Altijd leuk meegenomen toch.

Wat vind je van mijn jurkje?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Priscilla says:

    Ik vind je jas en Rebecca Minkhoff Mini Mac te gek! Ik heb zelf ook een Mini Mac maar vind deze met zwart metaal nog mooier.

Comments are closed.