Gastblog Malou | Long lasting lakjes van HEMA

Gastblog Malou | Long lasting lakjes van HEMA

De HEMA had altijd al een mooi assortiment nagellak vol verschillende kleurtjes. Knalkleurtjes, maar ook pasteltinten en mooie herfstkleurtjes. Inmiddels heeft HEMA haar assortiment vernieuwd en allerlei Long Lasting nagellakjes toegevoegd. Ondanks dat het (eindelijk!) lente wordt, ging ik voor twee mooie, herfstachtige kleurtjes. Kijk je mee?

De vernieuwde formule 

De formule van de HEMA nagellak is veranderd, waardoor de nagellak krachtiger is en langer blijft zitten. Ook zijn de kleuren sprekender en glanst de lak extra. De kwast van de nagellak is breder geworden, waardoor lakken makkelijker is. Ook zijn er veel meer kleuren bijgekomen. Elk lakje heeft een naam, dat met een sticker op de dop is geplakt. Check hier alle long lasting nagellakjes.Wacky Walnut en Cool Off Umber

Zoals ik al zei heb ik twee mooie, herfstachtige kleurtjes gekozen. De eerste is een bruinroze, warme kleur. Hema noemt het 015 Wacky Walnut, al snap ik de vergelijking met een walnoot niet helemaal. De kleur is een beetje roestbruin. Ik vind het een prachtige kleur en denk dat het ook een mooi subtiel kleurtje is voor als je in de zomer lekker bruin bent.

Het tweede kleurtje dat ik heb is 217 Cool Off Umber, een diepe bordeauxrode kleur. Het is geen vernieuwende kleur, maar toch is het een iets sprekender kleur dan het echte klassieke bordeaux. Wat mij betreft heeft Hema dat goed gedaan! Ik draag de kleuren graag los van elkaar, maar vind het ook erg leuk om er een mooie nailart mee te maken. Hierbij gebruik ik graag mijn Top Coat Stripes van de HEMA. Eerlijk gezegd weet ik niet of die nog in het assortiment zit!


Bij de Long Lasting nagellak kun je een Protecting Basecoat en een Extreme Long Lasting Topcoat kopen voor €3,50 per stuk. Dit zou ik je erg aanraden, want zonder deze basis en top merk ik weinig van de Long Lasting kwaliteit van de nagellak. Wel dekt de nagellak na twee laagjes prachtig!

De nieuwe Long Lasting lakjes kosten €2,50 per stuk.

Wat is jouw favoriete nagellakkleurtje?

Malou van BlondeBlossom.nl

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

Comments are closed.