Outfit of the day | Een eindeloze zoektocht naar perfectie

Outfit of the day | Een eindeloze zoektocht naar perfectie

Afgelopen dagen was het akelig stil om mijn blog. Mijn laatste artikel kwam afgelopen dinsdag online en daar baal ik enorm van. Het is niet dat ik niet meer wil bloggen, maar sinds ik begonnen ben mijn nieuwe baan, heb ik in de avond en in het weekend weinig energie. Daarnaast zijn de afgelopen weekenden erg druk geweest, waardoor ik ook haast geen tijd had om achter mijn laptop te kruipen. En als ik in het weekend of na een lange werkdag wel tijd had, was ik meestal moe, had ik last van hoofdpijn of simpelweg de puf er niet voor. Het is niet de bedoeling dat ik in dit artikel een klaagzang ga houden of een excuus aandraag, maar simpelweg mijn eigen eindeloze zoektocht naar perfectie.

Voor ik aan mijn nieuwe baan begon, had ik drie weken vakantie en had ik de artikelen voor de komende anderhalve week klaargezet, zodat ik mij daar niet druk over hoefde te maken. Toch merk ik dat mijn nieuwe baan en de daarbijbehorende reistijd veel energie kosten. Elke dag ga ik om 7.30 de deur uit en om 18.45 ben ik thuis. Vijf dagen lang. Fulltime werken ben ik wel gewend, maar deze lange dagen niet. Tel daar nog eens bij op dat mijn nieuwe baan goed bevalt, maar ik elke dag veel leer, dan ben ik in de avond meestal gesloopt.

Mijn vriend is meestal pas rond 19.00 thuis, dus we eten ook altijd pas rond 19.30 en om 21.30 ga ik douchen en naar bed, want de volgende ochtend gaat mijn wekker alweer om 6.00. Mijn avonden zijn kort en als je dan in het weekend niet tot nauwelijks tijd hebt voor je blog, gaat het mis zoals nu en daar baal ik van.

Jasje: Vero Moda – T-shirt: & other stories – Jeans: Levi’s – Zonnebril: Ralph Lauren – Schoenen: Sacha

Zoektocht naar perfectie

Ik wil het liefste dat er elke dag een artikel online komt, veel mensen reageren onder het artikel, dat ik genoeg tijd heb om te engagen, actief ben op de social media en dat mijn bezoekersaantallen stijgen. Jammer genoeg loop ik nu iedere keer keihard tegen de lamp, want het lukt mij niet. De afgelopen vier weken althans, daarvoor ging het aardig goed en kwamen er iedere week vier artikelen online. Toch weet ik dat ik niet alleen zou willen bloggen voor de kost. Daarvoor vind ik dat het te weinig uitdaging biedt.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle kansen die krijg bij mijn nieuwe baan, want ik vind het oprecht heel erg leuk en leerzaam. Toch komt iedere keer de perfectie om de hoek kijken, want in een perfecte wereld lukt het wel. Ondertussen weet ik dat niets in het leven perfect is. Perfect bestaat niet. Stom dat je daar als mens toch naar blijft zoeken.

Spring vibe

Afin, tijd om mijn nieuwe outfit te delen, want ik de afgelopen weken heb ik wel outfit foto’s gemaakt in het weekend en ben ik zo nu en dan ook actief via mijn Instagram Stories. Het is lente, dus dat betekent dat ik mijn loafers, t-shirts en mijn zonnebril weer uit de kast mag trekken. De afgelopen weken heb ik een aantal nieuwe items geshopt. Mijn nieuwe zilveren loafers zijn echte eye catchers, maar mijn Dalmatiër t-shirt én mijn roze Ralph Lauren zonnebril zijn ook mijn grote favoriet.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Daphne says:

  Ik heb hetzelfde over dat veel tijd steken in het werven van bezoekers, maar soms lukt dat gewoon niet altijd. Kwaliteit boven kwantiteit is het belangrijkst hé, geen zorgen! <3

 2. Jessica J. says:

  Ik vind de combinatie fulltime baan, sociaal leven en bloggen ook best pittig, moet ik toegeven. Als ik mijn drie artikels per week online krijg, ben ik tevreden. Mijn probleem is echter dat ik úren aan een simpel uitziende blogpost bezig ben. Iets met perfectionisme… Niet handig als je de dag erna vroeg uit bed moet.
  De outfit staat je goed, trouwens. Grappig accentje, die schoenen!

 3. alexa says:

  Wat een leuke look! Wel balen dat het lastig is met combineren met je blog en dat je aan het einde van de dag zo weinig energie hebt. Hopelijk gaat het naarmate dat je er langer werkt een stuk beter? 🙂

 4. Johanne says:

  Pfff, dit gevoel herken ik! Toen ik een paar maanden geleden besloot dat ik ging bloggen, wist ik dat er veel tijd in ging zitten, maar ik wist niet dat het ze vermoeiend zou zijn haha. Maar goed, het is gewoon belangrijk om een balans te vinden. En als je beiden heel leuk vindt, vind je daarin wel een weg. Succes iig!

Comments are closed.