Outfit of the day | Festial proof voor de zomer

Outfit of the day | Festial proof voor de zomer

Het is bijna zomer, dat betekent dat er een nieuw festival seizoen voor de deur staat. Drie keer hoera! Ondanks dat ik soms een beetje twijfel of ik niet te oud ben voor een festival, zeker als er weer een zwerm 18 jarige stoer langs komen lopen, weet ik dat ik heus niet de oudste ben. Soms is het heerlijk om een dagje helemaal uit je dak te gaan en je energie kwijt te kunnen. Om alvast in de stemming te komen scoorde ik bij de Sacha een aantal toffe festival items om je festival outfit compleet te maken. Kijk je mee?

‘Zo loop ik niet naast je..”

Het is zaterdagmiddag en ik maak mij klaar voor een klein festivaltje in de buurt. Vroeger koos ik liever voor een outfit die niet te opvallend was, maar tegenwoordig vind ik het maar al te leuk om groots uit te pakken. Tot ergernis van mijn vriend die weigerde naast mij te lopen toen ik deze haarband in had en glittersokken droeg in mijn sandalen. Oké, met die glittersokken in mijn sandalen overtrof ik mijzelf ook een beetje, maar hey voor een festival is dat toch oké? Ik bedoel niets is te gek!
Scoor je festival outfit

Heb je al een aantal toffe festivals op de planning, maar nog niet alle benodigheden? Tijdens mijn bezoek aan de Sacha kwam ik diverse gaven items tegen. Zo scoorde ik onder andere diverse glittersokken, altijd leuk! Daarnaast kocht ik een paar chokers, een haarband, een festival sjaaltje voor om je arm en heel veel sieraden. Tijdens een festival mag een beetje armcandy niet ontbreken.

Maar voor ik weer naar een festival ga, is het bijna tijd voor mijn interrail reis door Oost-Europa. Whiiee!

Welke festivals ga je dit seizoen bezoeken?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Anne says:

    Hahaha, ik ‘mag’ ook niet over straat met een haarband. Heb een super leuke met tijgerprint! Althans.. Mogen 😉 Het mag wel, maar mijn vriend geeft ook aan het niet mooi te vinden!

  2. Eva says:

    Voor een festival kan alles, toch? Misschien een beetje warm met die (glitter)sokken, maar dat ligt natuurlijk ook wel een beetje aan het weer 😉

Comments are closed.