Be the girl who decided to go for it

Be the girl who decided to go for it

Iedereen heeft dromen. Dromen over een nieuwe tas, een nieuwe baan, een vakantie naar de andere kant van de wereld, een verbouwing in je huis, het opzetten van een eigen bedrijf en ga zo maar door. Af en toe is dat het dan tijd om je droom ook waar te maken. Zelf ben ik hier veel mee bezig. Het hoeft niet altijd materialistisch te zijn, maar het kan ook echt een droom zijn waar je al jaren naar uit kijkt. Nieuwsgierig?

Make your dreams come true

Eén van mijn dromen was om in mijn eentje rond te reizen door Spanje. Dit is gelukt; ik kan het van mijn bucketlist afstrepen. En het is tevens iets wat ik iedereen kan aanraden. Een andere droom was het organiseren van een conceptstore markt in Amersfoort in mijn eentje. Ook dat is gelukt. Ondertussen is het  tijd voor een nieuwe droom waar ik achter de schermen al druk mee bezig ben. Als je mij via Instagram volgt of mijn blog in de gaten houdt, heb ik het al een aantal keer laten vallen dat ik met iets súper tofs bezig ben, maar dat ik daar later pas meer over kan vertellen. Excited! Psst, heb jij een droom maar weet je niet waar je moet beginnen? Of vind je het misschien eng? Doe het toch, de kick die je ervan krijgt is fantastisch! En vergeet niet: Be the girl who decided to go for it.

Roze Furla tasje – Sterretjes oorbellen – Zwarte tas Rebecca Minkoff – Zalmkleurige zijdesjaal – Rood ruffles tasje – Blauw/Roze zijdesjaal – Oranje tas Liebeskind – Zwart Cluse horloge

Dreamy wishlist

Af en toe is het heerlijk om webshops af te struinen om op zoek te gaan naar de mooiste items. Ergens voor te sparen en het dan uiteindelijk te kopen. Ook dat kan een droom zijn. Zelf wilde ik al heel lang een Rebecca Minkoff tas kopen en die heb ik uiteindelijk geshopt van mijn eerste salaris van mijn eerste echte baan. Op dit moment ben ik erg fan van de tassen van Furla en een 100% zijdesjaal. Alleen staat er nu een interrail reis op de planning (YAY!) en ben ik pas jarig in december, maar hey je kunt niet vroeg genoeg je verlanglijst klaar hebben nietwaar?

Kerstpakketten

Het liefst regel ik alles van te voren zodat ik niet op het laatste moment nog allerlei dingen hoef te doen. Het einde van het jaar is altijd een drukke periode: het is Kerst dus dat betekent dat we weer massaal cadeautjes inslaan, daarnaast is het ook Sinterklaas (jup, dat vier ik nog met mijn schoonfamilie) en zijn mijn vriend en ik beide jarig. Lekker druk. Reden genoeg om er op tijd mee te beginnen. Het is zo leuk om iemand te verrassen met een kerstpakket. Op die momenten zou ik het liefste voor alle mensen om mij heen, maar zeker ook de mensen die het goed kunnen gebruiken een kerstpakket willen bezorgen. Die glimlach op het gezicht is goud waard. Ondanks dat kerstpakketten misschien een beetje een stoffig imago hebben, vind ik het onwijs tof om te geven maar ook om te ontvangen.

Mocht je alvast – ja het is nog vroeg – informatie willen inwinnen over de soorten kerstpakketten, raad ik je aan om een kijkje te nemen bij kerstpakkettenplaza. Zij hebben een enorm aanbod, zodat je altijd wel iets vindt dat bij die persoon past.

Wat staat er op jouw wishlist?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Karlien - Polished Cats says:

    dat eerste roze handtasje is echt geweldig mooi

    liefs
    Karlien

  2. Daphne says:

    Wat een leuke wish list; echt mooie tasjes staan erop! En ik vind het trouwens nog steeds superknap dat je zoveel toffe dingen hebt gedaan en je dromen hebt verwezenlijkt!

Comments are closed.