Outfit of the day | Glitter top, Tule rok

Outfit of the day | Glitter top, Tule rok

Een paar weken geleden bracht ik een bezoek aan de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Wat een ontzettend toffe hotspot is dat toch. Het is een prachtige industriële locatie en hierdoor een ideale plek om outfit foto’s te maken. Ondanks dat het ijs- en ijskoud was, probeerde ik het een beetje te verbergen, want ja, outfit foto’s maak je zonder je jas.. 😉 Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Glitter top & Tule rok

Ik draag mijn favoriete glitter top die ik shopte tijdens mijn bezoek aan Londen afgelopen jaar. Deze heb ik gecombineerd met mijn tule rok en mijn polka dots panty. Stiekem moet ik zeggen dat ik de outfit erg leuk vind. Ik geef toe dat ik dit niet elke dag zou dragen, want als ik snel een outfit moet aantrekken is een broek nu eenmaal veel makkelijker. Toch ben ik altijd blij als ik moeite heb gestoken in mijn outfit, omdat het nu eenmaal erg leuk vind om outfits te combineren en er leuk uit zie.

Jasje: Costes – Top: Costes – Rok: Vero Moda – Panty: Ponte – Schoenen: O’Moda

Ooh boy, wat houd ik toch van deze fantastische locatie. Daarnaast ben ik dol op mooie oude fabrieken die in tact zijn gebleven en nu een nieuwe bestemming hebben gekregen. Mocht je hier ook van houden, dan moet je op citytrip naar Manchester. Dit is een oude fabrieksstad.

Ik heb de outfit gecombineerd met mijn lakleren boots van O’Moda en draag mijn roze glitter sokken. Een beetje kinky, maar ik vind het juist leuk om een beetje mee te gaan met de mode en af en toe een iets anders te doen met mijn outfit.

De laatste tijd heb ik nogal last van outfit foto’s struggles. Ik vind het steeds vaker ongemakkelijker om outfit foto’s te maken. Ik heb het gevoel dat ik hier een beetje te oud voor ben geworden. Geen idee waar dat gevoel vandaan komt. Extra fijn dat ik nu wél tevreden met zoveel de locatie als de outfit.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Jessica J. says:

  Leuke outfit, hoor! Alleen die roze sokken zou ik er niet zo snel onder dragen. Ik hou echt van die industriële sfeer op dat soort locaties. Zulke omgebouwde hangars en fabriekshallen; heerlijk!

 2. Anna says:

  Super toffe fotolocatie <3. En wat een leuke outfit! Ik vind je schoenen ook echt heel mooi!

 3. Neelke says:

  Hahahaha te oud voor outfitfoto’s. Je bent nergens te oud voor, je bent zo jong als je je voelt. Ik vind het super leuk om je outfit posts te bekijken, dus ga vooral zo door!! Btw love die panty <3

 4. Neelke says:

  Ok, ik heb even stiekem gespiekt hoe oud je nou echt bent (ik gokte op zo’n 25), en dat vind deze oma helemaal te schattig.

 5. Marleen says:

  Hele leuke outfit! Ik vind je top echt gaaf! De locatie doet me trouwens wat denken aan het Westergasterrein in Amsterdam haha!

 6. Lana says:

  Yay voor roze glitter sokjes :)! De rest van je outfit vind ik ook super, net als de locatie. Love it!

Comments are closed.