Outfit of the day | Good shoes take you good places

Outfit of the day | Good shoes take you good places

Ow boy, vorige week kwam er toch een leuk pakketje binnen! Bij Sacha shopte ik namelijk een paar hele stoere boots. En niet zomaar boots, maar enkellaarsjes vol met studs. Hoewel ik daar eerst een haat- liefde verhouding mee had, ben ik nu heel blij met de schoenen. 

Good shoes take you good places

Dat je kunt stellen dat ik een schoenen tic heb, is voor de meeste lezers geen nieuwtje meer. Regelmatig kom ik weer een mooi paar schoenen tegen waar ik helemaal hoteldebotel op ben. Ondertussen wordt mijn vriend een beetje gek van al die paar schoenen, want je begrijpt dat die natuurlijk ook uitgestald moeten worden. Ik wil wel mijn eigen schoenencollectie kunnen bewonderen, zodat ik iedere keer kan kiezen welk paar het beste past bij mijn outfit. 2017-01-08-16-02-13

2017-01-08-16-03-02-1 2017-01-07-14-30-00Sinds ik werk als PR en marketing consultant en niet meer elke outfit kan dragen, ben ikzelf meer bewust geworden van mijn kledingstijl. Niet alleen omdat ik bepaalde kledingstukken zoals ripped jeans niet meer mag dragen, maar ook omdat de stijl over het algemeen iets zakelijker is. Maak je geen zorgen, niemand loopt in een mantelpakje, maar het is wel wat netter. Daardoor draag ik ook meer pumps of laarzen met hakken. Simpelweg omdat ik nu ook een goede reden heb om dat te doen. Hierdoor is mijn assortiment aan schoenen met hakken sterk toegenomen. En nu het winter is, heb ik veel nieuwe enkellaarsjes met hakken gekocht. Alleen is het af en toe ook fijn om schoenen te dragen zonder hak. Als je een dagje gaat winkelen of een wandeling wilt maken, zijn comfortabele schoenen geen overbodige luxe. Daarom dat ik voor deze stoere boots heb gekozen. Ik ben er blij mee en zal ze de komende tijd veel dragen.

2017-01-08-16-01-32-2 2017-01-08-16-02-24  2017-01-08-16-01-56-2

Jas: Zara – Top: Massuni Dutti – Jeans: Tommy Hilfiger – Schoenen: Sacha

Wat vind je van mijn nieuwe boots?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Roos says:

    Wat heerlijk dat je je voor je baan zo netjes mag kleden. Maar ook fijn inderdaad om een keer lagere schoenen aan te kunnen. Ik vind ze heel erg mooi!

Comments are closed.