Personal update 2017 + Velvet pumps

Personal update 2017 + Velvet pumps

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Eigenlijk is het klinkklare onzin, want elke nieuwe dag kun je beginnen met een schone lei. Mensen zijn nu eenmaal gewoontedieren en zien een nieuw jaar als een frisse start. Zelf zie ik een nieuw jaar als de start van een nieuw succesvol jaar. Daarom is het tijd voor een persoonlijke update waarin ik mijn persoonlijke doelen voor het komende jaar deel. 

Persoonlijke doelen

Nu hoor ik je denken, huh? Vorige week deelde je ook al een lijstje met doelen voor 2017, wat is hier dan anders aan? Een goede vraag. In mijn vorige artikel deelde ik simpele doelen die niet werk gerelateerde zijn , maar zorgen dat ik meer tijd vrij maak voor dingen die ik leuk vind om te doen. Om maar een voorbeeld te noemen: reizen. Een doel is om elke maand op citytrip te gaan en dat lukt tot nu toe aardig. Ik heb al 5 maanden gecoverd. Ook deel ik doelen als een no-buy en meer tijd nemen om te koken of te bakken. In deze persoonlijke update deel ik doelen die ik op persoonlijk vlak wil bereiken. 2016-12-17-11.59.17-2-1024x683

 • Meer volgers op Instagram

Aan het eind van 2017 wil ik minimaal 5.000 volgers hebben op Instagram. Voor de meeste mensen is dat peanuts, maar ik ben heel blij als ik dit mooie aantal behaal. Daarnaast hoop ik straks vaker betaalde opdrachten via Instagram uit te voeren.

 • Kwalitatief betere content op Diolifestyle.nl

Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen met mijn blog, voor de fun. Door de jaren heen is mijn blog professioneler geworden en deze trend wil ik doorzetten. Eerst schreef ik vooral luchtige artikelen over mode en reizen, maar ik merk dat ik het minder leuk vind om outfit foto’s te maken en alleen te schrijven over een mijn nieuwe schoenen. Ik wil meer diepgang in mijn blogs, meer persoonlijke artikelen (persoonlijke artikelen zijn de best gelezen artikelen in 2016) en meer schrijven over de struggles waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop, omdat het voor andere mensen zo herkenbaar is.

 • Advertising via Pinterest

Vanaf dit jaar is het mogelijk om via Pinterest te adverteren. Aangezien ik een grote fan ben van Pinterest, lijkt het mij leuk om dit ook op andere manier in te zetten.

 • Minimaal 10.000 unieke bezoekers per maand op Diolifestyle.nl

Misschien had je verwacht dat ik een mega groot bereik heb met mijn blog, maar niets is minder waar. Ondanks dat ik al ruim 3,5 jaar blog, betekent dat niet dat je automatisch oneindig veel bezoekers hebt. Nee, ik ben relatief klein en ik wil héél graag groeien. Een mooi doel om in 2017 naar toe te werken. Het liefst wil ik vóór december per maand 10.000 unieke bezoekers bereiken op mijn blog! Let’s go!2017-01-07 14.30.52

 • Meer omzet genereren met Diolifestyle.nl en met nevenactiviteiten

Zoals jullie weten heb ik een vaste baan als PR en marketing consultant en werk ik fulltime. Toch wil ik mijn blog en mijn freelance activiteiten niet los laten en door blijven groeien en ontwikkelen. Hierdoor hoop ik een grotere naam te ontwikkelen en meer opdrachten binnen te krijgen waar ik weer van kan leren. Ik hoop dat ik namelijk ooit als freelancer aan de slag kan of zelf mijn eigen bedrijf kan opzetten en mensen in dienst kan nemen. Dat is een grote droom. Alleen ben ik nu nog redelijk jong en kom ik pas net op de arbeidsmarkt kijken, dus ik wil eerst een aantal jaren ervaring op doen. Maar de ambitie is er en het idee zit ook in mijn hoofd en dat is het halve werk. Nu is het wachten op het juiste moment.

 • Online (influencer) marketing

De online wereld is heel interessant. Zeker als je het bekijkt vanuit de online influencer marketing kant. Regelmatig lees ik allerlei artikelen en kan ik niet wachten om mijzelf daar meer in te ontwikkelen en nog meer kennis eigen te maken. 2017-01-07 14.30.24

Doelen voor de langere termijn

Op de langere termijn wil ik graag een nieuw platform of website lanceren. Hoe de website er precies komt uit te zien, weet ik nog niet. Het lijkt mij leuk om op een andere manier op een andere insteek iets te produceren. Daarnaast is videocontent booming. Video neemt een steeds belangrijkere rol aan in de maatschappij. Hoewel ik twijfel of mijn leven wel interessant genoeg is, wil ik wel uitzoeken wat ik met videocontent in 2017 kan gaan doen. Dit geldt voor het schrijven van een boek. Het lijkt mij fantastisch om een boek te schrijven. Geen roman, maar een boek vol met handvaten. Denk maar aan de boeken van Anna Nooshin. Wie weet ga ik deze droom ook ooit waarmaken.

Ohja ik deel in deze post ook nog mijn nieuwe schoenen van O’Moda die ik via Anna Nooshin heb gewonnen. Het zijn donkerblauwe velvet pumps! <3 Ik vind ze prachtig! Daarnaast vond ik het tof dat er een blokhak onder zit. Ook weer eens iets anders. Binnenkort show ik ze met een outfit!

Wat wil jij in 2017 bereiken?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Heel gave doelen! De 10 000 unieke bezoekers wil ik ook. En je schoenen trouwens, ik vind ze heel gaaf (ondanks dat je er geen heel artikel over wilt schrijven ;)). Veel succes in 2017! Malou x

 2. Annelies says:

  Goed dat je jezelf doelen vooropstelt voor het nieuwe jaar. Ik zou zelf ook heel graag willen groeien met mijn blog waar ik intussen ook al 3,5 jaar mee bezig ben :-), maar voor mij is het toch moeilijk om te combineren met een fulltime job. Waar vind jij nog zoveel tijd om te bloggen? Mij lukt het alvast weinig!

  • Ik vind het ook lastig om te combineren met mijn fulltime baan, maar omdat ik het zo leuk vind om te doen, vind ik het niet erg om er veel tijd aan te besteden. Ik zit door de week bijna elke avond achter mijn computer en mijn weekend gebruik ik voor een zeer groot deel ook om mijn blog te onderhouden. Keuzes maken, want ik kan niet elke avond en elk weekend op stap, maar stem het af met mijn blogplanning. Daarnaast plaats ik nu (nog) maar 4 artikelen per week, voorheen plaatste ik elke dag een blog.

 3. alexa says:

  Ik ben ook begonnen met videos plaatsen, zelfs op een heel nieuw kanaal omdat de vorige aan mijn oude blog naam verbonden zat. Heel vervelend maar een mooie frisse blik is toch ook wel fijn! Ik heb best veel dezelfde doelen! Ik wil ook graag de 5.000 volgers halen en meer bezoekers op mijn blog en wat meer als content influncer gaan werken!

 4. ArtbyManouk says:

  Super mooie doelen! Ga ervoor en dan lukt t vast! Ik ben ook druk bezig met het genereren van volgers en bezoekers maar mijn grootste doelen zijn een expositie houden, mijn diploma behalen en lekker veel reizen en kunst over de wereld bekijken! Heel veel succes met het behalen van je doelen!

Comments are closed.