Plog | Marktplaats updaten, lunchen, studeren & ontspannen

Plog | Marktplaats updaten, lunchen, studeren & ontspannen

Jaa, het is weer tijd voor een plog! Mijn vorige plog is alweer een hele tijd terug, dus het leek mij erg leuk om jullie weer een dagje mee te nemen.

Zondag 8 juni
Om 8.30 werd ik wakker. Voordat ik op sta lees ik altijd nog even op mijn telefoon de mails, Facebook, Instagram etc. Vervolgens ben ik opgestaan. Toen begon het kledingdrama: ‘Wat trek ik aan?’ Ik heb twee kledingkasten vol en weet nog niet wat ik moet aantrekken. Vast herkenbaar. Zoals je op de foto ziet, is het rommelig, vol én is mijn kledingstang gebogen door het gewicht van al mijn kleren. Oeps! 
Vervolgens ben ik mij gaan klaarmaken. Wanneer ik hier mee klaar ben, kan ik het echt niet laten om mijn eigen blog te checken en ook even een aantal andere blogs die ik vaak bezoek.

Nadat ik alweer ruim een uur achter de computer had gezeten, moest ik toch echt eens gaan ontbijten.
Vervolgens ben ik begonnen met mijn marktplaats account weer een beetje aan te vullen. Ik heb simpelweg te veel spullen, daarom probeer ik de goede spullen te verkopen via marktplaats. Nieuwsgierig wat ik allemaal verkoop, hier kun je mijn advertenties bekijken.
Mijn nagels moesten nog gelakt worden, omdat het zo’n lekker weer is leek het mij wel leuk om een felle kleur op mijn nagels te doen. Daarna moest ik er toch echt aan geloven. Studeren. De tentamens zijn begonnen en ik moet nog een aantal verslagen typen, waaronder het authentiek professioneel handelen verslag.

Nadat ik braaf aan mijn verslagen had gewerkt, ben ik mijzelf gaan klaarmaken omdat ik ging lunchen met een aantal vriendinnen in de stad. Ik had mijn haren een klein beetje gekruld en een van mijn favoriete jurkjes van de Zara aangetrokken. Ook nam ik mijn geliefde leren tas uit Spanje mee. Omdat het geregend had, gingen we met de auto. Het was erg gezellig en ik at een overheerlijke cheeseburger met twister frietjes. Dat was zó lekker!

Nadat we bijna de hele middag op het terras hadden gezeten, ben ik weer naar huis gegaan. Daar ben ik begonnen met de eerste dingen voor mijn plog. Vervolgens ben ik op de fiets gesprongen richting mijn vriend. Ik ben daar blijven eten. Nadat we rustig hadden avond gegeten, hadden we alles opgeruimd en hebben we de hele avond spelletjes gespeeld tot middernacht. Het was een typische zwoele zomernacht. 

Ik heb een heerlijk dag gehad, veel leuke dingen gedaan, lekker gegeten en genoten van het lekkere weer. 

Wat hebben jullie gedaan met het warme weer?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Diy's for you and me says:

  Klinkt leuk!!
  Ik ben met het mooie weer lekker naar het strand geweest… 🙂

 2. Sophie says:

  Je hebt geloof ik een hele leuke dag gehad! Wat zit je haar trouwens mooi op die selfie!

 3. Alexa Op 't Land says:

  Wat een leuke plog! Volgens mij heb jij een leuke dag zo te zien! 🙂

 4. Bente de Heij says:

  Ziet er inderdaad uit als een heerlijke dag! Die krul frietjes zijn idd altijd zo lekker! Jumm!

  Ik heb ook lekker op terrasjes gezeten en gebarbecued!

 5. Jhemyla Van Es says:

  Ik heb ook veel te veel spullen en moet ook nodig eens wat dingen verkopen via markplaats.

Comments are closed.