Outfit | Stripped Summer Dress

Outfit | Stripped Summer Dress
De zomer is in volle gang, ook in Nederland. Ik kan me niet herinneren dat we zo vaak een lekkere zomer hebben gehad. Het is bijna de hele tijd rond de 25 graden, iets wat ik prima vind. Wanneer het warmer wordt in Nederland, wordt het al snel klam en benauwd zweet weer. Mij hoor je niet klagen. Daarbij loop ik nu al een aantal weken in verschillende rokjes, jurkjes of korte broeken. Heerlijk. Ik heb zeker al twee weken geen lange broek meer aangehad. Ook iets wat in Nederland niet zo vaak voorkomt. 

Stripped dress
Zoals je waarschijnlijk al weet ben ik een grote shoppingQueen. Ik heb twee grote kledingkasten vol met kleding. Soms weet ik niet eens meer wat ik allemaal heb. Zo ook met dit leuke jurkje. Ik heb dit jurkje vorig jaar gekocht en gedragen tijdens Kerst. EĆ©n keer, daarna nooit meer. Vorige week kwam ik hem tegen in mijn kledingkast. Ik werd meteen weer verliefd. Het is een simpel gestreept jurkje, maar dat maakt hem juist leuk. Hij is wel iets aan de korte kant, dus ik moet niet te veel bukken. Maar ach. Het is zomer in Nederland.

Jurkje: H&M
Schoenen: Fitflop
Wat vind jij van het jurkje?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

7 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.