Pure magie | Vrouwen & schoenen

Pure magie | Vrouwen & schoenen

Voor velen zal het ondertussen wel al bekend zijn; ik ben een shoppingQueen in hart en nieren. Er is niets fijner om een dagje te winkelen of lekker op de bank een leuke (en grote) online bestelling te plaatsen. De euforie van nieuwe spullen is heerlijk. Het verbaast jullie dan waarschijnlijk ook niet dat ik een enorme kleding-, schoenen- én accessoires collectie heb. Ik heb twee grote kledingkasten vol met kleding, kastjes vol met allemaal soorten accessoires, maar daarnaast heb ik ook zeker een paar of 50 schoenen. Als het er nog niet meer zijn.

‘I have enough shoes said no woman ever’
Tsja, schoenen en vrouwen. Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. Hoé leuk is het om de perfect passende schoenen te kunnen dragen bij elke outfit? Ik vind niets leuker dan een perfecte én complete outfit te creëren. Dit kun je alleen goed doen wanneer je een groot assortiment hebt aan verschillende soorten schoenen. Zo ben ik van alle markten thuis; sneakers, enkellaarsjes, hakken, laarzen, sandalen, ballerina’s en ga zo maar door. Alleen dan heb je genoeg keuze om iedere keer weer een goede combinatie te kunnen maken. 

De afgelopen weken was er overal sale. Veel mooie schoenen voor fijne prijsjes. Naast een echte shoppingQueen, ben ik ook nog eens een echte koopjesjager. Ik ben altijd op zoek naar de leukste én beste koopjes. Zo heb ik de afgelopen weken 7(!) verschillende paren schoenen gekocht voor een leuk prijsje. Ik vind dat zó leuk, dat het een soort van sport voor mij is. De schoenen die ik gekocht heb, zijn alle zeven verschillende soorten schoenen. Van cut out boots tot jeans sneakers en van pumps tot sandalen. Bij de Invito kocht een paar mooie enkellaarsjes waar ik heel blij mee ben en al veel verschillende outfits combinaties voor heb bedacht. Deze zal ik heel veel gaan dragen de komende tijd.

Koop jij ook graag nieuwe schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Pinkit puntnl says:

  Wow je hebt dan echt veel schoenen! Ik heb er 5 paar en koop pas nieuwe als het andere paar stuk is 😀 x

 2. Mirjam Jewel-Nails says:

  Oh wow, 50 is wel erg veel haha! Ik verzamel meer nagellak dan schoenen as you may know 😉

 3. Saskia | Former Parades says:

  Ik koop ook erg graag nieuwe schoenen haha 🙂 Ik heb inmiddels ook een aardige collectie verzameld.. Ik heb nu voornamelijk hakken (vroeger kocht ik zo veel meer schoenen dan nu, en dat waren dan eigenlijk altijd wel hakken), maar ik draag tegenwoordig bijna alleen nog maar platte schoenen, of schoenen met een heel klein hakje. Dat wordt binnenkort dus maar eens schoenen kopen. Sneakers staan sowieso nog op mijn wishlist!!

  ♥ Saskia

 4. Annelie says:

  Wat heb je veel schoenen! Ik heb altijd een bepaald schoen in me hoofd wat ik wil als ik ga winkelen. Aan de 50 kom ik niet hoor haha

 5. Birte says:

  Hahaha, zo grappig: ik heb die Nikes op je foto :-). En ja: ik ben enorm schoenverslaafd!

 6. Esmée says:

  Zo te horen heb je flink geshopt, maar dat is altijd zo fijn! Ik heb ook veel schoenen kunnen scoren voor een fijn prijsje, maar ik heb daarvoor ook een hele hoop schoenen weggedaan. x

 7. Donna Luisa Huijzendveld says:

  Wauw wat heb je veel schoenen gekocht! Wel altijd super leuk om weer met een nieuw paar thuis te komen vind ik 🙂

 8. Tessa: says:

  Ik denk dat bijna alle vrouwen wel van het kopen van nieuwe schoenen houden! Zeven paar is wel echt heel veel haha ik ben benieuwd!

 9. Lizzy says:

  Eigenlijk heb ik niet zo'n schoenenverslaving! Ik heb dat meer met make-up haha! 🙂

 10. Eline Blaise says:

  Ik heb meer een makeup verslaving dan een schoenenverslaving maar ik zou deze echt allemaal willen!

 11. Keys of Anouk says:

  Ik ben dol op schoenen kopen, maar zeven paar is echt veel, haha. Ik ben heel benieuwd naar je aankopen 🙂 xo

Comments are closed.