Outfit of the day | Dress up with Cluse

Outfit of the day | Dress up with Cluse

Daar ben ik weer met een nieuwe outfit post. Afgelopen week deelde ik nog mijn struggles over het maken van outfit foto’s (ik voelde mij te oud en het was awkward..), toch heb ik afgelopen weekend weer stad en land afgereisd voor diverse shots, outfit of the day foto’s en nog veel meer foto’s, want in het weekend heb ik mijn vriend die als fotograaf fungeert. Nu kan ik er weer tegen met een lading aan nieuwe foto’s. Ik begin met deze outfit mét mijn nieuwe Cluse horloge. 

Dress up with Cluse

De laatste tijd heb ik gemerkt dat ik wat minder heb ‘uitgepakt’ met mijn outfits. Iedere avond voordat ik ga slapen, hang ik mijn outfit voor de dag erna klaar. Zelf vind ik dat ideaal, want dat hoef ik in de ochtend niet te bedenken wat ik wil aantrekken. Toch heb ik de afgelopen tijd daar wat minder tijd aan besteed. Als je fulltime werkt, heb ik niet altijd zin om in de avond een halfuur voor je kledingkast te staan om te gaan bedenken welke outfit ik morgen aantrekt. Ik draag elke dag een andere outfit en probeer zoveel mogelijk andere creaties te bedenken, zodat ik niet te vaak dezelfde outfit aan heb. Maar als ik de outfits niet de avond ervoor bedenk, kies ik in de avond vaak voor iets eenvoudigs en daar moet verandering in. 

Jas: Benneton – Blouse: Only – Rok: Ana Alcazar – Panty: Hema – Schoenen: Lilian by Shuz – Horloge: Cluse – Tas: Duifhuizen
       Iedere keer als ik een leuke outfit draag, word ik daar blij van. Daarnaast heb ik heel veel kleding, dus er valt genoeg te combineren. Ook is het zo, hoe stom het misschien ook klinkt, ik voel mij zelfverzekerder als ik een outfit draag die ik leuk vind. Een jeans met een simpele top is niet zo mijn ding. Ik combineer het maar al te graag met accessoires, jasjes, tasjes én horloges, want een outfit moet wel compleet zijn in mijn ogen. Dit is dan ook de reden dat ik een grote verzameling aan sieraden, tassen, schoenen én horloges heb. Vooral bij horloges vind ik het leuk om bij iedere outfit een horloge te dragen die daar ook bij past.

Welkom bij de familie

Vandaag show ik mijn nieuwste aanwinst: een Cluse horloge met een koperkleurig metallic leren bandje. Oooh, wat is die mooi. Ik heb al een horloge van Cluse en juist doordat ze zo simpel zijn, vind ik ze heel stijlvol. Deze kleur band had ik nog niet, dus ik ben heel blij dat ik deze toegevoegd heb aan de collectie. Ook op zoek naar een mooi horloge? Ik spotte deze in de webshop Horloge.nl. Ze hebben een enorm assortiment aan horloges voor iedereen, dus daar slaag je geheid.

Wat vind je van mijn nieuwe horloge?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Darina says:

    Prachtig horloge! Leuke outfit ook, dat detail op je blousje vind ik erg mooi. En ook de locatie waar je de foto’s hebt geschoten.

  2. Lana says:

    Leuke outfit en wat een schattige bruggetje :). Vind het horloge heel tof, de kleur is een keer wat anders!

Comments are closed.