Happy Moments February | Op reis, nieuwe uitdaging & mooie hotspots

Happy Moments February | Op reis, nieuwe uitdaging & mooie hotspots

Wat vliegt de tijd. Hoe cliché het ook klinkt, het is echt waar. Het is maart, dat betekent dat de lente nu heel dichtbij komt: ik kan niet wachten. Maar eerst is het tijd voor een terugblik naar de maand februari waar ik een aantal mooie mijlpalen heb bereikt en maar liefst twee keer op vakantie ben geweest. Whiieee. Kijk je mee? 

Sneeuw

Zodra de eerste sneeuwvlokken door de lucht dwarrelen maakt mijn hart altijd een sprongetje. Stiekem vind ik sneeuw heel erg leuk en ik wacht nog steeds tot het moment dat we een keertje insneeuwen. Lijkt mij zo romantisch. In februari heeft het een aantal keer heel hard gesneeuwd en lag er voor Nederlandse begrippen veel sneeuw. En tja, dan moet er natuurlijk een sneeuwwandeling gemaakt worden door de verse sneeuw, ook als dat betekent dat ik ‘s avonds laat nog naar buiten moet. Geen probleem. Het is een heerlijk geluid om de sneeuw onder je voeten te horen knarsen. 

Een nieuwe baan

Een paar weken geleden stond er een update online met daarin de aankondiging dat ik een nieuwe baan heb. Aaaah! Heel erg leuk, maar stiekem ook een tikkeltje spannend. Maar ik heb er zin in, dus het komt helemaal goed! Volgende week ga ik beginnen.

Maastricht

Twee weken geleden sliep ik een nachtje in het Kaboom hotel. Wat was dat leuk en was is het hotel mooi. Daarnaast was het ook leuk om weer eens in Limburg te zijn, aangezien ik daar opgegroeid ben. Tijdens mijn bezoek aan Maastricht heb ik weer heel veel hotspots bezocht. Love it!

Portugal

Doordat ik een nieuwe baan heb, had ik drie weken vakantie. Bij mijn oude werkgever had ik nog een heleboel vakantiedagen die opgemaakt moesten worden. Hoera! Die drie weken vakantie heb ik nuttig besteed. Zo ben ik onder andere een klein weekje naar Portugal geweest om te genieten van de zon. Wat was het weer daar lekker en wat was de omgeving mooi!

Tulpen

Overal zie je en voel je dat het voorjaar wordt: heerlijk. Tijdens een bezoek aan de markt werd ik overspoeld door tulpen. Hoogtijd om maar een bosje tulpen mee naar huis te nemen en het voorjaar in huis te halen. Yay!

Ontspullen

Een van mijn doelen voor 2017 was ontspullen. Ik kan je vertellen dat lukt heel goed. Sinds twee weken huur ik in kraam bij Jouw Marktkraam en ik heb al heel veel spullen verkocht. Het is een heerlijk gevoel dat de kelder steeds verder leeg raakt.

Februari was een mooie maand. In maart begin ik bij mijn nieuwe baan (yay), ga ik een weekendje weg met vriendinnen en ga ik naar een heus koffie festival. Hopelijk laat de lente ook niet meer lang op zich wachten.

Hoe was jouw februari?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Natascha says:

  Ik hoop ook dat de lente niet lang meer op zich laat wachten, het is al zo fijn dat het nu wat eerder licht is ‘s ochtends! Daar heb ik erg van genoten afgelopen maand.

 2. Joyce - LemonyLifeNL says:

  Klinkt als een erg geslaagde maand! Ik kan echt niet wachten tot het zonnetje weer door begint te komen. Ben echt klaar met dit weer haha.

 3. Darina says:

  Een hele fijne maand! Fijn dat het ontspullen vordert, ik ben ook aan de slag gegaan! Heel veel success in je nieuwe baan!

 4. Joyce rdt says:

  Klinkt hartstikke goed, ben erg benieuwd naar je Portugal avonturen! Ondanks dat ik geen bloemenmeisje ben word ik wel heel blij van tulpen, lekker vrolijk! Liefs.x

 5. Karlien - Polished Cats says:

  oooh Portugal, ik kan oook wel een beetje zon gebruiken nu

  liefs
  Karlien

Comments are closed.